SOLD OUT

BiO-LIFE A.B. Junior Pre and Pro (10 sachets)

BL030-1

  • Expiry date: 5.2024
  • For shipping within West Malaysia only
  • Experiencing hard bowel movements
  • With insufficient intake of dietary fibre
  • With poor digestion and appetite
  • With poor immune function

More details

Coming Soon

Promotions:

RM28.00

   Delivery Options
Standard Delivery 2 - 5 days
Payment Methods
Payment Methods

Motherhood Rewards
You can collect 20 loyalty points with this item. Remember: These points can be used during your next purchase.


More info

BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro is a food supplement containing both probiotics and prebiotics for children. 

It contains 3 clinically studied ingredients namely Lactobacillus acidophilus LA-5 (probiotic), Bifidobacterium lactis BB-12 (probiotic) and chicory inulin (prebiotic). The combination of both prebiotic and probiotic, termed symbiotic carry many beneficial effects on the human body which includes the enhancement of immune system as well as vitamins and minerals absorption particularly calcium, boosting bone health. 

The Triple Care formulation (Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium lactis BB-12 and chicory inulin) also contributes to improvement in nutritional status promoting better growth and protection against illnesses and infections in children.

2619775.png

A.B. Junior Pre & Pro is highly recommended for all growing children especially those:

  • Experiencing hard bowel movements
  • With insufficient intake of dietary fibre
  • With poor digestion and appetite
  • With poor immune function
Each sachet (2.3g) contains:
Lactobacillus acidophilus LA-5
   proving 1 Billion CFU Lactobacillus acidophilus LA5


Bifidobacterium lactis BB-12
   providing 1 Billion CFU Bifidobacterium lactis BB12


Inulin powder (derived from chicory root)

31.25mg


50mg


2240mg

 

Dosage:
Take 1 sachet daily before food. Mix the contents of the sachet with water.

Contra-indications/Caution:
None known

 

Suitable for vegetarians.

Reviews

5.0/5
 
52 Reviews
18/04/2023

Perlindungan Anak Dengan Biolife AB Junior

Raya semakin dekat..anak-anak perlukan vitamin untuk perlindungan dari batuk dan selesma ..boleh menambah selera makan jga.
Senang je..just koyak peket dah boleh consume..
Terima kasih Motherhood.com.my!

18/04/2023

AB Junior Pre & Pro Terbaik

Thank you Motherhood.com.my & BiO-LiFE Malaysia bcuz have choosen me to tester for #MamaCubaTry BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pre.

Untuk pengetahuan korang, A.B. Junior Pre & Pro membantu meningkatkan kesihatan usus, melancarkan pergerakan usus, dan meningkatkan penyerapan nutrien untuk tumbesaran kanak-kanak.

Sesuai untuk kanak-kanak yang sedang membesar terutama:-

°Yang mempunyai masalah penghadaman dan kurang selera makan.

°Yang sering tidak sihat.

°Yang mengalami pembuangan air besar yang tidak lancar.

18/04/2023

bio life pre & pro

Bagus Untuk Penghadaman Anak Saya

sangat bagus utk melancarkan sistem penghadaman si kecil. sangat disyorkan pada si kecil yang kurang makan sayur dan buah. mudah dibancuh dan minum. anak2 pun suka

17/04/2023

Pre & Pro

since Aira susah makan dan susah membuang, im found this supplement which contain Prebiotics and Probiotics that help the gut problem and improve the digestive system.

AB Junior Pre & Pro sangat digalakkan untuk anak-anak terutamanya:
-mempunyai masalah penghadaman dan kurang selera makan
-mengalami masalah pembuangan air besar yang tidak lancar

next,kita cuba potty train, tak perlu lama2 dalam toilet

#MamaCubaTry
#MCTBioLife
#BiolifeABJunior
@motherhood.com.my

16/04/2023

MCT AB Junior Pre & Pro

Sejak akhir akhir ni risau anak anak kerap tak sihat. Sekolah sehari, tak sihat berhari-hari. Dalam list kehadiran pun bersilih ganti kawan-kawan diorang yang tak sihat.
Kebetulan mama terima & dapat peluang untuk cubakan produk makanan tambahan (supplement) dari @biolifemy ni.

Bio Life A.B. Pre & Pro Junior ni ada banyak kelebihan, terutama sekali ia memberi kebaikan dan manfaat kesihatan fokus pada usus kanak kanak. Ia membantu meningkatkan kesihatan usus, melancarkan pergerakan usus, dan meningkatkan penyerapan nutrien untuk tumbesaran.

A.B. Junior Pre & Pro mengandungi 3 bahan yang telah diuji secara klinikal: Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotik), Bifidobacterium lactis BB12 (probiotik), and inulin chicory (prebiotik).

Sesuai untuk kanak-kanak membesar terutamanya:

Yang mempunyai masalah penghadaman dan kurang selera makan

Yang sering tidak sihat

Yang mengalami pembuangan air besar yang tidak lancar

Jom ikhtiar dengan A.B Junior Pre & Pro @biolifemy ❤️

#MamaCubaTry
#MCTBioLife
#BioLifeABJunior

Thank you @motherhood.com.my

15/04/2023

Moses no longer easily fall sicks

Seeing my son growing up happily and healthy is my Top priority..As you all know my son Moses is the type who easily fall sick ???? He always fall sick until warded, and that’s really makes me worried..
Ever since I started giving him BiO-LiFE A.B Junior Prebiotics & Probiotics lastyear, I can see that his immunity system is improving..He’s appetite towards food also increasing, I love to watch him eating!

How to consume?
Just take 1 sachet daily..Consume directly or mix with food / drink..simple!
BiO-LiFE A.B Junior Pro & Pre contains Triple Protection
✨Stronger Gut Health - Improving Bowel Movement & reduces constipation
✨Better Growth - Better nutrient absorption for better growth & bone health
✨Better Protection - Better protection by modulating the immune system

Get the PROMO PACK with FREE BAG today! Available at all leading pharmacies & BiO-LiFE Official store on Shopee :
https://www.shopee.com.my/biolife.malaysia

@motherhood.com.my
#MamaCubaTry #MCTBioLife
#BioLifeABJunior

13/04/2023

Bye-Bye Contipation

Hi mummies and daddies out here,Ibu want to share this product to all of you whose having child with aged 2 - 12 years.

Ok let me introduce 1 by 1 ok????

❓❔BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro contains 3 clinically tested ingredients: Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotic), Bifidobacterium lactis BB12 (probiotic), and chicory inulin (prebiotic).

✅A.B. Junior Pre & Pro could help to boost gut health, improve bowel movement, and improve nutrient absorption. This is especially important for growing children.

How this work.????
✅1. Boost gut health

Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium lactis BB12 improve and maintain good bacteria count through good adherence in the gastrointestinal tract.

Inulin helps to stimulate the growth of gut friendly bacteria

✅2. Improve bowel movement
Bifidobacterium lactis BB12 could
improve bowel movement.

✅3. Improve nutrients absorption

????It is suitable for all growing children especially those who:

❤️With poor digestion and appetite
❤️With poor health
❤️With poor bowel movement

How to consume????
✅Take 1 sachet daily or as prescribed by your pharmacist. Consume directly or mix with food or beverages at room temperature.

Result ✅????
-After Kakak consuming 7 days,no more pain and discomfort when doing a poo. Smooth and easy.

-Her appetite also increase.Love to see when she asking for food.Eat and eat.????

-Hopefully she stay healthy and happily.

11/04/2023

Bio life AB Junior Pre & Pro

I had been struggle to provide nutrients food for my children because their picky eater habits and lack of appetite.thats my major concern about my kids.until i tried Bio Life A.B. Junior Pre & Pro for a weeks, my kid's appetite starting to increase.they start to asking more food than usual.they also look energetic and healthier.Triple protection from synbiotic formula of Probiotics and Prebiotics that benefits my children on stronger immune, better growth,better appetite and better protection.

#MamaCubaTry #MCTBioLife #BiolifeABJunior Motherhood.com.my

11/04/2023

A.B Junior Pre & Pro

Bulan puasa sudah semestinya pengambilan air & makanan berkhasiat sangat kurang.. Dalam mengajar anak berpuasa kesihatan anak sangat lah penting begitu juga dengan usus mereka.. Dengan mengambil AB junior ini membantu anak-anak dalam menghadam makan selain dapat nutrisi yang tidak dapat sewaktu berpuasa.. Rasanya sedap & anak anak menyukainya.. Alhamdulillah..

11/04/2023

Biolife pre n pro

Rasa sedap.. Bagus untuk usus ank....kulit ank saya npak cantik kurang gatal2 dah... Terbaik sgt untuk ank2 kita,

10/04/2023

Better Protection, Better Growth with Biolife

My kid have tried this for a week & so far I see that her health improved. She is less cranky, energetic and her appetite also increase. She is not very picky with food. I heard this will improve her immune system too. It is in sachet form, can bring anywhere easily in case you are rushing.

10/04/2023

Sofia doesn't have bowel problems anymore!

Nak tahu makanan tambahan yang baik untuk si kecil? Cuba lah Bio LiFE A.B. Junior Pre & Pro! ????

Datang dalam bentuk sachet ni memang mudah untuk di bawa kemana sahaja. Hanya koyak dan bancuh. Senang kan?! ????

Khasiat yang terkandung seperti prebiotic & probiotic dapat membantu untuk melindungi usus si kecik anda.

Yang penting ianya halal dan boleh digunakan tanpa ragu-ragu. ✅

Nak anak sihat? Jangan lupa @biolifemy ????

#biolifemalaysia #prevbiotic #probiotic

09/04/2023

BioLife AB Junior Pre & Pro

BioLife AB Junior Pre & Pro mengandungi prebiotik dan probiotik. Inulin adalah sumber serat diet dan ia membantu untuk menyokong pertumbuhan bakteria baik didalam usus.
Anak saya seorang yang picky eater. Setelah mencuba BioLife AB Junior, selera makannya terus meningkat dan sistem pelawasan ususnya juga semakin baik serta tiada lagi masalah sembelit.

09/04/2023

AB JUNIOR PRE&PRO

Hello parents out there... did u ever heard about A-B Pre &Pro from Bi-LiFE? Lets find out about its together..

Whats A-B Pre &Pro?

A.B. Junior Pre & Pro contains 3 clinically tested ingredients: Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotic), Bifidobacterium lactis BB12 (probiotic), and chicory inulin (prebiotic).

A.B. Junior Pre & Pro could help to boost gut health, improve bowel movement, and improve nutrient absorption. This is especially important for growing children.

Support your children’s gut health with BiO-LiFE AB Junior Pre & Pro, a symbiotic formula with a combination of both clinically studied probiotics (LA-5, BB-12) and prebiotic (inulin) proven to improve beneficial intestinal microflora in the gut. Let your child experience the triple protection: improve nutrient absorption, promote good bacteria growth, and enhance immunity.

AB Junior Pre & Pro suitable for Children with:
✅ Poor digestion and appetite
✅ Poor immunity function: Easily fall sick, frequent visit to Doctor
✅Hard bowel movements : Constipation, hard and dry stool

09/04/2023

BioLife AB Junior Pre & Pro

BioLife AB Junior Pre & Pro mengandungi prebiotik dan probiotik. Inulin adalah sumber untuk serat fibre dan ia membantu meningkatkan pertumbuhan bakteria baik dalam usus.
Anak saya semakin berselera dengan pilihan makanan dan semakin kurang `picker eaterʼ.. Pelawasan anak juga semakin baik.

09/04/2023

Improved gut health; better output

My daughter has no problem with her appetite, but needs to improve output.

I let her try A.B. Junior Pre & Pro and it really help to improve bowel movement.
It has PREbiotic & PRObiotic which can help improve beneficial intestinal microflora.

I dissolve one sachet to 100ml of water. And she can easily drink it since it is almost tasteless. Kids will barely notice the difference if mixed with water, juice or food.

#MamaCubaTry
#MCTBioLife
#BiolifeABJunior w
@motherhood.com.my

You may read more details from their website biolife.com.my

What is A.B. Junior Pre & Pro?
A.B. Junior Pre & Pro contains 3 clinically tested ingredients: Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotic), Bifidobacterium lactis BB12 (probiotic), and chicory inulin (prebiotic).

A.B. Junior Pre & Pro could help to boost gut health, improve bowel movement, and improve nutrient absorption. This is especially important for growing children.

How does synbiotics help in maintaining gut health?

Boost gut health Lactobacillus acidophilus LA-5 and Bifidobacterium lactis BB12 improve and maintain good bacteria count through good adherence in the gastrointestinal tract - Inulin helps to stimulate the growth of gut friendly bacteria
Improve bowel movement - Bifidobacterium lactis BB12 could improve bowel movement.
Improve nutrients absorption
Who are recommended to take A.B. Junior Pre & Pro?

It is suitable for all growing children especially those who:

With poor digestion and appetite
With poor health
With poor bowel movement
What is the recommended dosage?

Take 1 sachet daily or as prescribed by your pharmacist. Consume directly or mix with food or beverages at room temperature.


Ingredients
2 billion CFU Probiotics: Lactobacillus acidophilus LA-5 31.25mg Bifidobacterium lactis BB-1250mg

Prebiotics:Inulin powder (derived from chicory root)2240 mg

No added with yeast, wheat starch, gluten, preservatives, artificial colors and flavors

Safe for long term consumption
Halal certified
Suitable for vegetarian


#MamaCubaTry
#MCTBioLife
#BiolifeABJunior w
@motherhood.com.my

09/04/2023

Best supplement to improve gut health and kids immunity

My daughter have diagnosed with mild asthma a few months ago and since then I’m looking for the best supplement to help increase her immunity as well as her gut health.
After consuming BiO-LiFE A.B Junior Pre & Pro daily, her health has improved a lot, she is more active and does not get sick easily.
She eats better now and she’s having less constipation.
Plus, it is so easy to prepared with just plain water and has a mild taste that kids like.
I love watching her grow heathier and happier every day!

09/04/2023

Mamacubatry MCT AB Junior Pre & Pre

A&B junior Pre & Pro sangat sesuai dgn anak-anak saya. Rs nya sedap. Dan sy lihat perubahan yg positif selepas mereka makan AB Junior ini. Sangat sesuai dgn mereka kerana mereka ade isu kurang selera makan dan penghadaman. Sgt2 elok utk diamalkan ibu-ibu diluar sana!

Semoga AB Junior menjadi ikhtiar ibu-ibu seperti saya untuk memastikan anak-anak dalam keadaan sihat . Dan tidak lagi perlu risau dgn keadaan merekaa!

Jom ibu ibu sekalian!
Terima kasih BioLife

08/04/2023

AB Junior Pre&Pro

Zaman sekarang pelbagai jenis virus yang ada disekeliling kita menyebabkan kita sering sakit lebih-lebih lagi anak2 kita yang masih kecil. Sebagai ibu, saya sering mencari info tentang cara untuk menjaga kesihatan atau meningkatkan kesihatan anak-anak supaya kurang dijangkiti kuman yang tak terlihat. Dan salah satu cara nya, adalah memberikan supplement tambahan kepada mereka. Dan saya menemui satu produk yang boleh membantu anak meningkatkan kesihatan iaitu, PROBIOTICS..

Saya telah menerima sampel A.B JUNIOR PRE&PRO dari Motherhood, dan saya telah memberikan kepada anak saya selama beberapa hari ianya serasi dengan anak saya selain itu saya mencari info lebih lanjut tentang kebaikan dan kandungan A-B Junior Pre&Pro, dibawah adalah antara kandungan dan kebaikan nya.

A.B Junior Pre & Pro mengandungi 3 bahan yang telah diuji secara klinikal: Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotik), Bifidobacterium lactis BB12 (probiotik), and inulin chicory (prebiotik).

A.B. Junior Pre & Pro membantu meningkatkan kesihatan usus, melancarkan pergerakan usus, dan meningkatkan penyerapan nutrien untuk tumbesaran kanak-kanak.

Probiotics sesuai diamalkan untuk mereka yang sering sakit. Mempunyai masalah penghadaman dan kurang selera makan.
Jadi untuk ibu2, sekiranya anak mempunyai masalah tersebut boleh cuba amalkan A.B JUNIOR PRE&PRO Bio-Life untuk membantu meningkatkan kesihatan mereka. 1 sachet sehari sudah mencukupi.

Tq Motherhood.com.my for the sample
#MamaCubaTry
#MCTBioLife
#BiolifeJunior

08/04/2023

A.B Junior Pre&Pro

Hi ibu2, saya telah diberi peluang oleh Motherhood untuk menguji satu produk yang sangat bagus, iaitu A.B Junior Pre&Pro dari Bio-LiFe. A.B. Junior Pre & Pro merupakan formulasi sinbiotik yang menggabungkan prebiotik dan probiotik untuk kanak-kanak.

Probiotik digelar bakteria ‘baik’ kerana ia memberi faedah kesihatan yang positif apabila diambil dalam jumlah yang mencukupi. Probiotik memainkan pelbagai peranan dalam badan kita seperti membantu menghadam makanan yang tidak dapat diurai secara cekap, meningkatkan metabolisme badan dengan mengekstrak lebih banyak tenaga daripada nutrien makanan, menghasilkan vitamin B, menyingkirkan toksin, dan membantu mengekalkan kesihatan usus kita.

A.B. Junior Pre & Pro
bilion CFU Probiotik mengandungi
-Lactobacillus acidophilus LA-5
-Bifidobacterium lactis BB-12
Prebiotik:
-Serbuk inulin (daripada akar cikori)

-Tidak mengandungi yis, gandum, gluten, pengawet, pewarna dan perisa tiruan

-Selamat untuk pengambilan jangka masa panjang

-Disahkan Halal

-Sesuai untuk vegetarian.

Probiotics ni sesuai sangat untuk anak2 yang sering sakit, ada masalah penghadaman seperti sembelit atau cirit birit.
1 sachet sehari untuk mengekalkan usus yang sihat.

Sejak mengamalkan Probiotics ni anak saya lebih ceria kerana kekal aktif dan tidak mengalami masalah kembung perut lagi. Sistem penghadaman anak saya juga semakin baik. Sebelum ni memang anak saya ada masalah sembelit.

Jadi, amalkan pengambilan Probiotics ini ye ibu-ibu..
Anak ceria, ibu bahagia ????

Tq Motherhood.com.my kerana memberi peluang untuk mencuba products ini.

#motherhood
#MamaCubaTry #MCTBioLife #BioLifeJunior
#biolifejunior #Motherhood.com.my

08/04/2023

BioLife AB Junior Pre & Pro

Symbiotic is a combination of Probiotics and Prebiotics. Probiotics are the good bacteria, these good bacteria help the children to fight against those bad bacteria, reduce the bad bacteria that could affect children's gut health. Prebiotics are the food for good bacteria, which promotes the growth of good bacteria inside the guts. thats why i choose Bio-Life A.B Junior Pre & Pro for my children

08/04/2023

The Best Pre & Pro-biotics for Kids Health

Anak saya baru sembuh sakit, lama juga dia tak sihat haritu. Lepas bagi dia try Biolife AB Junior pre & pro ni Alhamdulillah dia punya health improve. Dia dapat energy balik, selera makan kembali. Memang bagus produk ni, worth trying. Thank you Motherhood let me try this product!

08/04/2023

Probiotics

Anak saya seringkali mengalami masalah sembelit. Setelah mencuba produk Probiotics ni anak saya sudah boleh membuang dengan lancar. Malah anak saya sangat suka mengamalkan Probiotics ni.
Tq motherhood kerana bagi peluang untuk mencuba produk anda yang sangat bermaanfaat ini. ????

07/04/2023

less constipation

This product is very suitable for my son. now my son is less constipated after eating this product that contains probiotics and prebiotics

07/04/2023

Best and recommended supplement for my kid.

I do concern when my children is easily to get sick so I decided to give my 2 year old boy, Adam an extra supplement.

Mommy is so lucky to find out and try BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro

A.B. Junior Pre & Pro is a food supplement containing both probiotics and prebiotic for children.

It contains 3 clinically tested ingredients:
Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotic),
Bifidobacterium lactis BB12 (probiotic), and
chicory inulin (prebiotic).

It is suitable for all growing children especially those who:

With poor digestion and appetite
With poor health
With poor bowel movement

So far, mommy is so satisfied with BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro

Adam has gain his appetite and his health is getting better day by day. Speedy recovery!❤️

Healthy Children, Happy Mommy.

Get yours now mommies and daddies

#MamaCubaTry #MCTBioLife #BiolifeABJunior @motherhood.com.my

07/04/2023

Bio-Life A.B. Junior Pre & Pro

Masalah anak sembelit,kurang aktif,tiada selera makan dan selalu demam kini semakin berkurang dengan pengambilan supplement Bio-Life A.B. Junior Pre&Pro.

Supplemen ini membantu dalam penyerapan nutrien yang lebih berkesan terutama sekali kalsium untuk tumbesaran,malah membantu dalam peningkatan bacteria baik untuk memudahkan pencernaan yang dapat mengatasi masalah sembelit kanak-kanak.

Kini, sembelit sudah tidak lagi menjadi masalah besar buat anak saya. Terima kasih A.B Junior Pre&Pro!!

07/04/2023

Mamacubatry - MCT AB Junior Pre & Pro

Anak saya sekarang kerap sembelit..dengan adanya BioLife AB Junior Pre & Pro sembelit anak saya dah hilang! Thank you BioLife AB Junior Pre & Pro

07/04/2023

BiO-LiFE AB Junior Pre & Pro

A.B. Junior Pre & Pro membantu meningkatkan kesihatan usus, melancarkan pergerakan usus, dan meningkatkan penyerapan nutrien untuk tumbesaran kanak-kanak kerana ia mengandungi
Lactobacillus acidophilus LA-5 dan Bifidobacterium lactis BB12 meningkatkan dan mengekalkan bilangan bakteria baik dengan pelekapan yang baik pada salur usus.

-Inulin pula membantu merangsang pertumbuhan bakteria baik pada usus
Melancarkan pergerakan usus
-Bifidobacterium lactis BB12 membantu melancarkan pergerakan usus
Meningkatkan penyerapan nutrien.

A.B JUNIOR Pre&Pro sangat digalakkan untuk anak
terutamanya:

-Yang mempunyai masalah penghadaman dan kurang selera makan

-Yang sering tidak sihat

-Yang mengalami pembuangan air besar yang tidak lancar contoh nya seperti anak saya yang kerap mengalami masalah cirit birit.

Sepanjang percubaan produk ini, anak saya tidak mengalami masalah sembelit atau lain-lain masalah kesihatan.
Produk ini juga membantu usus menghadam serta mencerna dengan baik selain itu,
membantu merangsang pertumbuhan bakteria baik pada usus.

07/04/2023

Biolife AB Junior Pre & Pro

The Biolife AB Junior Pre&Pro definitely helps my child. She has been having bowel movement issues & after she started taking this, she don't have any constipation problems anymore.
Also, her appetite improves. Even her general health, her Immunity seems stronger. I realised it also helps to keep her energized as some days she has long hours in school & extra classes. She doesn't get tired easily & has a better quality rest at night.
As for the taste, it's acceptable & easily consumed with water. My daughter enjoys it.
& the individual sachets makes it easy to prepare, plus I can pack it for our travels conveniently.

Happy child, Happy mummy.

07/04/2023

A.BJUNIOR PRE&PRO

Anak saya selalu mengalami masalah cirit birit yang berpanjangan. Walaupun sudah makan ubat ia nya selalu berlaku kerana umur seperti anak saya berada di peringkat explore, jadi ia terdedah dengan pelbagai bacteria apabila dia bermain dan memegang objek di sekeliling dan memasukan tangan di mulut.
Memandangkan apabila dia terkena cirit birit dan berlaku agak lama, saya telah dimaklum bahawa probiotics adalah supplements yang sangat bagus untuk memulihkan dan mengekalkan usus yang sihat.

Okays mum.. untuk yang tidak tau, sekarang ada pelbagai jenis probiotics di luar. Salah satu nya, adalah dari jenama Bio-Life jenama yang sangat dikenali, dan dipercayai iaitu A.B JUNIOR PRE & PRO.

Untuk mum yang blum tau apa itu A.B Junior pre& pro mari saya terangkan,

A.B. Junior Pre & Pro merupakan formulasi sinbiotik yang menggabungkan prebiotik dan probiotik untuk kanak-kanak.

Apa itu A.B Junior pre&pro?

A.B. Junior Pre & Pro mengandungi 3 bahan yang telah diuji secara klinikal,
2 bilion CFU Probiotik:
Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotik), Bifidobacterium lactis BB12 (probiotik)
Inulin chicory (prebiotik).

Setelah tau kandungan nya, apa pula fungsinya ye mum..

A.B. Junior Pre & Pro membantu meningkatkan kesihatan usus, melancarkan pergerakan usus, dan meningkatkan penyerapan nutrien untuk tumbesaran kanak-kanak kerana ia mengandungi
Lactobacillus acidophilus LA-5 dan Bifidobacterium lactis BB12 meningkatkan dan mengekalkan bilangan bakteria baik dengan pelekapan yang baik pada salur usus.

-Inulin pula membantu merangsang pertumbuhan bakteria baik pada usus
Melancarkan pergerakan usus
-Bifidobacterium lactis BB12 membantu melancarkan pergerakan usus
Meningkatkan penyerapan nutrien.

A.B JUNIOR Pre&Pro sangat digalakkan untuk anak
terutamanya:

-Yang mempunyai masalah penghadaman dan kurang selera makan

-Yang sering tidak sihat

-Yang mengalami pembuangan air besar yang tidak lancar contoh nya seperti anak saya yang kerap mengalami masalah cirit birit.

Tq Motherhood.com.my for this sample
#MamaCubaTry #MCTBioLife #BioLifeAbJunior
Motherhood.com.my

06/04/2023

Bio-Life A.B. Junior Pre & Pro

好的肠胃道可以帮助提升孩子们的吸收力 、抵抗能力。


BiO-Life 的 A.B. Junior Pre & Pro 是高规格的产品,专业的认证✅,妈妈们绝对能安心地让宝贝们服用!希望 每个小朋友们都能健康成长,有个快乐的童年

BiO-LiFE 的 synbiotics 适合所有成长中的儿童,尤其是那些消化和食欲欠佳、健康状态 不好,排便不顺畅的小朋友们。

05/04/2023

MCT AB JUNIOR PRE&PRO SUPLEEMENT

Felt energetic and less tired, having good appetite and better digestion..anak ada mslh kurang selera makan..setelah amalkan seminggu anak makan bertambah..love it.????sehari satu sachet minum sebelum makan ..my kids saya cmpurkn dlm minuman berperisa bg menarik minat anak nk minum ..

05/04/2023

For healthy bowel movement

My child is at her active stage, she loves exploring everything around her. I always bring her out during weekends, and BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro is one of the must-have items while travelling. BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro contains 2 Billion CFU probiotics and prebiotics, it helps to promote healthy bowel movement. My child has no issue of constipation after consuming BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro. It is so convenient and easy to consume, we can just mix a sachet of BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro with any beverages at room temperature. It is recommended to consume one sachet daily.
A healthy digestive system is the key to stronger immunity, it is very important especially for growing children. BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro helps to boost my child's gut health and improves nutrients absorption too. Thank you BiO-LiFE for giving my child the best protection she deserves! Try BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro for healthy gut today!

05/04/2023

My Kid is having a good appetite

I let my kid to consume. I noticed that he is more energetic and can eat a lot now. Not only that, I noticed that he is not easily get sick and he is getting healthier.

05/04/2023

Mamacubatry - AB Junior Pre & Pro

My daughter tried BiO-LiFE AB Junior Pre & Pro for a few days and she likes it. It helps my daughter's constipation problem, easy to stool after consuming. Her appetite is better and eats more now.

05/04/2023

AB Junior Pre & Pro

After my kid consume this sachet of pre and pro biotics, he has appetite to eat. We very worry when we saw him refuse to eat and eat lesser nowadays. This product consists benefits for kids which each sachet contains Lactobacillus acidophilus LA5, Bifidobacterium lactis BB12 and inulin powder. Most importantly, it is easy and convenient to bring along wherever we go.

04/04/2023

prebiotic & probiotic for my children

A.B. Junior Pre & Pro merupakan formulasi sinbiotik yang menggabungkan prebiotik dan probiotik untuk kanak-kanak. sangat bangus untuk usus anak saya,Inulin membantu merangsang pertumbuhan bakteria baik pada usus.

03/04/2023

convenient, effective and tasty

Convenient, effective and tasty

My daughter only completed this product yesterday and managed to write review now. I found out that Bio-life A.B.Junior Pre & Pro is worth to consume for my daughter because prebiotic and probiotic in one pack and I noticed a huge difference on my daughter . I mixed it in my daughter's drinks and she finished them without realised it.
She is becoming more active, learn more quickly, better appetite and improve gut health.
We are glad we discover a right supplement and we don't know how to express our gratitude to Motherhood Malaysia and Bio-life for the free sample. Always my first choice for my daughter. Thank you for this superior product quality which help our kid has a better growth development and happy childhood. Truly deserving thumbs up! #MamaCubaTry #MCTBiolife #BiolifeABJunior

02/04/2023

AB Junior Pre & Pro

First of all I would like to Thank Motherhood & Bio life for giving me this great opportunity.

My kids were having poor appetite..So, I was thinking on how to fix it. Bio-Life A.B Junior Pre & Pro is bestest choice to those parents who wants their kids better growth and better protection.

Junior Pre & Pro is a food supplement containing both probiotics and prebiotic for children. It contains 3 clinically studied ingredients namely Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotic), Bifidobacterium lactis BB12 (probiotic) and chicory inulin (prebiotic) to promote growth of friendly bacteria, enhance immune system and vitamins and minerals absorption.

1 sachet daily before food is enough to get triple protection, Better Absorption, Better Growth, Better Protection.

So don't wait ...get #biolife pre& Pro A.B Junior today. Let's give the bestest choice to our kids.

Thank you so much MamaCubatry.





02/04/2023

Supplement baik untuk anak

Bio-Life AB Junior Pre & Pro baik untuk penghadaman perut dan antibodi kanak-kanak.

Anak saya berumur 7 tahun mencuba produk Bio-Life AB Junior Pre & Pro diawal pembukaan persekolahan sesi 2023 yang jatuh pada bulan ramadhan. Sepanjang percubaan produk ini, anak saya tidak mengalami masalah sembelit atau lain-lain masalah kesihatan walaupun berpuasa dalam cuaca yang agak panas.

Produk ini membantu usus menghadam serta mencerna dengan baik walaupun kurang minum air (puasa) berbanding hari- hari yang lain.

Anak saya juga tidak mengalami sebarang masalah kesihatan berbanding bulan sebelumnya dimana beliau mengalami demam, batuk serta selsema berulang

02/04/2023

Mamacubatry - MCT AB Junior Pre & Pro

Bio-LiFE A.B. Junior Pre & Pro contains 3 clinically tested ingredients: Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotic), Bifidobacterium lactis BB12 (probiotic), and chicory inulin (prebiotic).
A.B. Junior Pre & Pro could help to:
✅ Boost gut health.
✅ Improve bowel movement.
✅ Improve nutrient absorption.
This is especially important for growing children.

My son is a picky eater and he doesn’t like to eat vegetables. Thus, he had a problem in constipation and easy to get sick. After 3 days consume Bio-LiFE A.B. Junior, he easy to go toilet. His appetite is improve and more active now.

01/04/2023

MCT AB JUNIOR

I only completed the trial yesterday and managed to write review now. I found out that Bio-life A.B.Junior Pre & Pro is worth to consume for my kids and I can see some improvement on her compare with other brand. She is now more active. Thanks to Bio-Life A.B.Junior Pre & Pro.
#MamaCubaTry #MCTBioLife #BiolifeABJunior

01/04/2023

AB Junior

MY YOUNGEST SON HAD A PROBLEM IN CONSTIPATION AND SO PICKY EATER. HE ALSO EASY TO GET SICK BECAUSE HE DOESNT WANT TO EAT VEGETABLES OR FRUIT. BUT AFTER HE CONSUME BIO-LIFE A.B JUNIOR HE EASY TO GO TO TOILET. ALSO HE NOW LOVE TO EAT AND TASTE EVERYTHING. HE SAID THIS PRODUCT IS DELICIOUS AND HE CAN MAKE A DRINK BY HIMSELF
#MamaCubaTry #MCTBioLife #BiolifeABJunior

31/03/2023

Good Product for Kids

I've been giving my 6-year-old childvBiolifeABJunior probiotic for the past few weeks, and I'm already noticing a positive change in her digestion and overall health.

She used to have frequent stomach aches and constipation, but since starting BiolifeABJunior probiotic, those issues have reduced. I appreciate that BiolifeABJunior probiotic is specifically formulated for children and contains strains that are known to support a healthy immune system.

It's also easy to administered and my child doesn't mind the taste at all. I highly recommend BiolifeABJunior probiotic for parents looking for a safe and effective way to support their child's digestive and immune health.

#MamaCubaTry #MCTBioLife #BiolifeABJunior
@motherhood.com.my

31/03/2023

Bio-Life A.B. Junior Pre & Pro

Prebiotics are a great tool for maintaining a healthy gut.
Prebiotics function to help bacteria that is already inside of your gastrointestinal tract grow and survive by serving as a food source for those good bugs or bacteria.
The bacteria in the gut are what helps protects us from harmful pathogens that could cause food poisoning or other diseases.
Selecting food with prebiotics contents is a great preventive measure for keeping your child’s tummy happy and healthy.
Eating prebiotic food does not introduce any new bacteria (just gives the existing bacteria food to eat) to your child’s tummy, which is why it is important to also consume probiotic foods which do add new ‘good bacteria’ to your child’s tummy.

Probiotics are defined as good bacteria that we can consume through food, drink, or supplements to improve our gut health.
The new bacteria, found in probiotics, serve to help our stomachs and intestines through the process of digestion and can alleviate any bloating or discomfort.
Probiotics are great in protecting against diarrhea, which can occur due to an irritated gut, and is a common side effect of taking antibiotics.
Think about them as good bugs that cruise around our intestines and eat bad bacteria so they can be excreted with waste.

A.B. Junior Pre & Pro contains 3 clinically tested ingredients: Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotic), Bifidobacterium lactis BB12 (probiotic), and chicory inulin (prebiotic).

A.B. Junior Pre & Pro could help to boost gut health, improve bowel movement, and improve nutrient absorption.
This is especially important for growing children.

It is suitable for all growing children, especially those who:
* With poor digestion and appetite
* With poor health
* With a poor bowel movement

If you need more information can go to @biolife official website
Link as below:
https://biolife.com.my/product/childrens-wellness/a-b-junior-pre-pro-chw/#

#MamaCubaTry #MCTBioLife #BiolifeABJunior

30/03/2023

MCT AB Junior Pre&Pro

senang digunakan,rasa yang boleh diminum.anak tidak menolak.membantu melindungi antibodi,dan menguatkan tubuh.

24/03/2023

Prebiotics Probiotics

Ever since the youngest got diagnosed with ITP (temporarily hopefully), we're a bit selective in choosing extra supplements.
To summarize theoretically, extra supplements increase immune system, but the extra immune system mistakenly attacks and destroys platelets, hence ITP.

In the case of BiO-LiFE A.B. Junior Pre & Pro, I've consulted the kids' pediatrician, he gave a thumbs up after reading the ingredients. All is also well after trying this PREbiotic with PRObiotics.

24/03/2023

A.B Junior Pre&Pro is a solution!

I can categorise my first born child as a picky eater. Sometimes, she has poor digestion and appetite. My second born child on the other hand, frequently has constipation issue although she likes to eat fruits and vegetables.

As a mother, I am worried. I decided to try Bio-Life A.B. Junior Pre & Pro. It is a food supplement containing both probiotics and prebiotics for children.

My kids love Bio-Life A.B Junior Pre & Pro because of the plain taste; it is just like mineral water. They consume it 1 sachet daily. So far, this product offers the best for my kids. Mama have nothing to worry about anymore. Happy kids, happy mama!

Mommies out there,
You can try Bio-Life A.B Junior Pre & Pro for your kids too. Head over to Bio-Life website for further details.

https://biolife.com.my/product/probiotic-range/a-b-junior-pre-pro-pr/

22/03/2023

Supplements terbaik untuk anak saya

Anak kerap kali cirit birit, demam, memang buat mama papa risau kan.. dah cuba macam macam kurang berjaya juga, akhirnyaaa mama minta nasihat pegawai farmasi... Mereka cadangkan Bio-Life A.B. Junior Pre & Pro yang kaya dengan prebiotik dan probiotik yang saangat bagus untuk sistem penghadaman si kecil.

Mama pun cuba trylah, Alhamdulillah ternyata berkesan... Si kecil mula selesa dan bertenaga... Tiada lagi masalah cirit birit yang tiba-tiba, anak mama jadi kuat Alhamdulillah...

Start harituh mama dengan papa sekali cuba try makan sekali, tetapi yang dewasa punya lah hehe.. U guys boleh je bukak laman web Bio-Life untuk tahu lebih lanjut details produk ni... Mama kene cuba try tau ????

#mamacubatry #biolifepreandpro

21/03/2023

Baik utk usus anak.

Ini mama dan kayra
Kayra berumur 8tahun. Cepatnya masa berlalu.. mama tertanya-tanya, adakah kayra cukup nutrisi?? ????

Oleh sebab yang demikian, mama berikan kayra Bio-life A.B Junior Pre&Pro . Ia merupakan formulasi Sinbiotik yang mengabungkan prebiotik dan probiotik untuk kanak-kanak.

A.B junior Pre&Pro mengandungi Lactobacillus acidophilus LA5 (probiotik) , Bifidobacterium lactis BB12 (probiotik) dan inulin chicory (prebiotik).

Jadi, ianya membantu meningkatkan kesihatan usus, melancarkan pergerakan usus dan meningkatkan penyerapan nutrien untuk tumbesaran kanak-kanak.

A.B junior pre&pro boleh dimakan begitu sahaja tetapi kayra lebih suka jika dicampurkan dengan air sejuk . 1 hari 1 sachet dan rasanya sedap !

Lega mama bila anak cukup nutrisi.
Ini adalah salah satu cara mama untuk anak kekal sihat dan aktif ????.

18/03/2023

Sangat bagus melancarkan pembuangan air besar.

Aafia ni selalu sembelit dan kurang selera makan. Baru-baru ini, mama Nurul ada bagi dia cuba BioLife AB Junior Pre & Pro sehari 1 sachet setiap pagi sebelum sarapan. Nampak kesan yang positif pada dia sekarang, tiada lagi sembelit dan makan pun dah berselera dan kekal aktif ceria.

bagus untuk penghadaman anak saya

sangat bagus utk melancarkan sistem penghadaman si kecil. sangat disyorkan pada si kecil yang kurang makan sayur dan buah. mudah dibancuh dan minum

Write a review

BiO-LIFE A.B. Junior Pre  and  Pro (10 sachets)

BiO-LIFE A.B. Junior Pre and Pro (10 sachets)

  • Expiry date: 5.2024
  • For shipping within West Malaysia only
  • Experiencing hard bowel movements
  • With insufficient intake of dietary fibre
  • With poor digestion and appetite
  • With poor immune function

Write a review

Customers who bought this product also bought:

More Products in this category:

More Brands in this category: