Mamacubatry CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash

MCT-CarrieJunior

The NEW Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash ~ Baby Blue and Baby Pink is made from natural ingredients and specially formulated with a pH of 5.5 to ensurehealthy skin, hair and scalp care. It gently cleanses the skin and scalp without stripping away its natural sebum. Moms and kids will love the comforting baby soft fragrance of this new range.

More details

RM0.00

   Delivery Options
Standard Delivery 2 - 5 days
Free Shipping for total spending above RM50 within the same seller
Payment Methods
Payment Methods

Motherhood Rewards
Your basket must contain at least RM10.00 of products in order to get loyalty rewards.


More info

How To Join:

Step 1: Complete your information to get a FREE Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash (Baby Blue or Baby Pink).

Step 2: Receive your products and try it for 3 - 7 days.

Step 3: Submit your review on Motherhood.com.my within 7 days received the product.

Step 4: Post the same photo on your Instagram with hashtags #MamaCubaTry #MCTCarrieJunior and tag @motherhood.com.my (Make sure to set your profile to public for us to see your post!)

Terms & Conditions:

1. Eligible entries are the ones that follow ALL the steps outlined in the 'How To Join' section.

2. Review is open to Motherhood MamaCubaTry Users who are Pregnant Mothers, Mums with toddlers/infant, Young Mothers only.

3. The reward is non-exchangeable, non-transferable, and is not redeemable for cash or other prize.

Reviews

5.0/5
 
117 Reviews
16/10/2023

My go-to hair and body wash for my daughter!

CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash is my go-to for my daughter. It's gentle, smells amazinggg and leaves her skin feeling soft and smooth. I'm always on the lookout for products that are safe and effective for my child, and CARRIE Junior definitely delivers!

I love that it's free from harsh chemicals (such as sulfates and parabens), hypoallergenic and and dermatologist-tested. The pH of 5.5 matches healthy skin, helping to maintain its natural barrier and prevent dryness and irritation.

If you're looking for a hair and body wash that your kids will love, I highly recommend CARRIE Junior pH5.5. It's the best!

    11/10/2023

    Very nice!!! Smells very good!

    Look at my sons smile so big! They really enjoy the bathing session very much! With ph5.5, their skins are smooth and nice.

      24/04/2024

      wangi, kulit sihat

      i like!

        30/03/2024

        Carrie Junior Hair & Body Wash

        Sebagai pengguna tegar Brand Carrie Junior sejak anak masih kecil
        ✅ Sabun ni sangat best , lembut , sangat wangi
        ✅ Sabun Carrie Junior tidak memedihkan mata
        ✅ Boleh digunakan pada semua peringkat umur, dari kanak2 sehingga dewasa

          29/03/2024

          Carrie junior terbaik

          Bau yang sangat wangi,lembut pada kulit..anak2 suka guna

            04/03/2024

            Carrie junior hair and baby wash

            Bau yang sangat best sesuai untuk kanak-kanak

              01/03/2024

              Good review

              Good product

                21/10/2023

                BEST BODY WASH FOR KIDS ❤️

                Best sangat, wangi, lembut pada kulit anak-anak. Tidak memedihkan mata anak. Pengguna tegar Carrier Junior sejak anak kecil lagi ☺️

                  20/10/2023

                  Powdery scent that my kid love!

                  My little girl love the powdery scent so much that she will can’t help herself to press more haha. She really enjoy her bathing session and sometimes she will immediate ready herself before I asked her to take shower. Her skin is smooth! CARRIE Junior is gentle on her skin and even adult can use it!

                    20/10/2023

                    New Carrier Junior

                    At last i can get product that suitable for sensitive skin like my son with reasonable price. My son also love the smell, not too strong. I already recommended to my family. I will buy again.

                      20/10/2023

                      Carrie Junior pH5.5 hair n body wash the best!

                      Best sangat mandikan anak saya dgn sabun ni. Bau sangat wangi! Macam bedak baby. Saya dah la rindu masa dia baby dulu.. Bau dia lekat kat saya lepas mandi. Sangat senang la sebab boleh pakai kat rambut anak juga. sabun lain akan buat rambut anak kesat tapi yang ni buat rambut lembut. memang gentle sabun ni. masa apply sabun ni kat kulit anak memang smooth je rasa kulit. saya suka sgt2. boleh repeat beli lepasni :)

                        20/10/2023

                        The Best Hair & Body Wash Ever! ????

                        Saya suka sangat bau sabun ini kerana sangat wangi dan menghasilkan bau yang sangat lembut serta bau yang sangat menenangkan secara mendalam. Selain itu, ia mengekalkan bau di badan setelah menggunakannya. Sabun ini juga memberi kelembutan pada kulit anak saya. Sebelum ini, saya memang menggunakan sabun mandi untuk anak saya daripada CARRIE JUNIOR yang keluaran sebelum ini. Kesemua bau mandian daripada CARRIE JUNIOR memang sangat wangi & anak saya pun suka. Jadi, saya tidak ragu-ragu untuk membeli sabun ini dan sabun ini memang menjadi pilihan kami sehingga sekarang❤️ Paling menggembirakan, sabun ini juga sesuai dan boleh dipakai oleh orang dewasa. Jadi, kami sekeluarga sama-sama wangi dan menjaga kelembutan kulit dengan menggunakan CARRIE JUNIOR.

                          20/10/2023

                          Mamacubatry CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                          The first impression my kids say was “It smell so nice!” “I like it mummy!” “Thanks for buying this new shower for us!”
                          love the smooth texture. But most of all, it’s 2 in 1. Can save $$ of need to buy shower foam & shampoo. And space saving too! Only 1 bottle can use for all. With the pH5.5, it really suits my daughter’s sensitive skin. Definitely gonna buy CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash for my 3 kids.

                            20/10/2023

                            Wangi Dan Harum, Lembut & Melembabkan Kulit.

                            NEW Carrie Junior Baby Pink sangat-sangat best bila dipakai. Wangi dan harum semerbak macam pakai bedak... kulit anak-anak jadi lembut & lembab...rambut anak pun lembut & tak kering..mudah disikat... Yang best ya, parents pun boleh pakai untuk mandi dan syampu. Saya suka!! Akan beli jika sudah ada di pasaran.

                              19/10/2023

                              Great smell and gentle to all skin

                              The smell was so great until my boy is so enjoy on his bath time.

                              Secondly, the texture so natural and important thing is that it have pH 5. 5 which is gentle to the skin. The overall experience with CARRIE Junior Hair & body wash is good and it really suitable most of us. I will highly recommended this hair & body wash to my friends.

                                19/10/2023

                                WANGI DAN LEMBUT

                                Anak saya telah mencuba pencuci rambut dan badan baby pink dari Carrie Junior. Ia membuatkan rambut dan badan anak saya menjadi wangi dan lembut. Hanya pam sedikit sahaja wanginya melekat kekal. Dengan menggunakan bahan semulajadi dan dirumus khas dengan ph5.5 yang selamat untuk memastikan kulit, rambut dan kulit kepala yang sihat untuk kanak-kanak dan orang dewasa juga. Saya pun turut mencuba. Memang best sangat-sangat. Sesuai dipakai hari-hari untuk memastikan kulit,rambut dan kulit kepala bersih, lembut dan ph seimbang. Cara penggunaan hanya letakkan jumlah yang dikehendaki pada span atau tapak tangan. Kemudian sapukan pada rambut dan badan yang basah. Kemudian bilas dengan bersih.

                                  19/10/2023

                                  Carrie junior so recommended!

                                  The soap smells so good, my son really likes it. It’s also very gentle to my son’s skin, definitely recommend others to use!

                                    19/10/2023

                                    Love the long lasting smell

                                    My kids and I really love the refreshing smell and the fragrance could last all-day long. It could provides gentle and effective cleansing for my kids' hair and body and this is definitely the perfect choice for their daily use. The best part is, we as a parents could enjoy this product as well because it is suitable for us too. We all deserve the best for our hair and body care and I think I have found it.

                                      19/10/2023

                                      Suit for my eczema daughter

                                      Carrie junior ph 5.5 suit my daughter since she's having a eczema..usually after take a bath she will claim that her skin too itchy but after using this there is no more complain from her.. Will try used this continuously...thanks carrier junior.

                                        19/10/2023

                                        CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                        这个很香!女儿冲凉出来连房间的味道都是婴儿奶香味!现在这个Carrie Junior pH5.5 Hair and Bodywash Baby Pink成为了她沐浴露的首选。这个也是很适合大人使用,对皮肤也温和!

                                          18/10/2023

                                          Carrie Junior PH5.5

                                          Berpeluang mencuba satu produk mandian baru dari jenama Carrie Junior ia itu Hair& Body Wash Ph 5.5 dengan kerjasama dari Motherhood.
                                          Jom moms kita kenali produk ini.
                                          Sebagai parents kita pasti mencari product yang terbaik untuk anak kita termasuk la mandian lebih lagi anak yang memiliki kulit yang sensatif.

                                          Pastinya pelbagai aspek dan kandungan bahan akan kita nilaikan terutama untuk anak yang memiliki kulit sensatif. Untuk madian Carrie Junior PH 5.5 amat sesuai untuk anak saya dan juga boleh di pakai orang dewasa juga. Ia juga di formulasi dari bahan semulajadi dan di formulasi khas dengan PH 5.5 untuk kesihatan kulit , rambut dan kulit kepala.
                                          Ia juga kaya dengan Fruito -E+ untuk cucian yang lembut dan juga kaya dengan vitamin dan nutrient. Dan ia juga dermatologically tested hypoallergenic satu dari aspek yang perlu untuk di pilih mandian anak.
                                          Ok moms untuk baunya pulak, ianya soft and powdery rasa amat tenang dan puas cium baunya.. feeling2 gitu bahh...untuk saya, pastinya akan menjadi pilihan untuk anak saya. Oh..ya last sekali..
                                          Carrie Junior Ph 5.5 ni ada 2 pilihan Baby Blue and Baby Pink. Boleh la pilih mengikut citarasa tapi dua2 nya sama bestttt ...
                                          So far selepas mencuba beberapa hari rambut dan kulit juga lebih lembut dan juga bau wangi juga tahan terutama rambut anak. Saya sangat sukakannya 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ ya....

                                            18/10/2023

                                            Syampu & Mandian kegemaran keluarga saya

                                            Produk Mandian CARRIE Junior PH 5.5 memang pilihan keluarga saya sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak, bau harum yang tahan lama, anak-anak excited setiap kali nak mandi.

                                            Syampu & Mandian CARRIE JUNIOR BABY BLUE PH 5.5 ini
                                            -Dermatology Tested memang selamat untuk kanak-kanak dan dewasa
                                            -Diperbuat dari bahan semula jadi dan dirumus khas pH 5.5 untuk memastikan kulit, rambut, kulit kepala sihat
                                            -Diperkaya dengan Fruito-E berfungsi untuk melembabkan kulit, Fruito-E adalah kombinasi semulajadi yang kaya dengan vitamin dan nutrien .

                                            Syampu & Mandian CARRIE JUNIOR Baby Blue pH 5.5 Menjadi kegemaran anak-anak saya. Melembabkan kulit dan berbau harum yang tahan Lama dan sangat lembut pada kulit yang Paling penting anak Enjoy ketika mandi..highly recommended
                                            mummies boleh cuba Syampu & Mandian CARRIE JUNIOR Baby Blue pH 5.5 ni memang best.

                                              18/10/2023

                                              Masa mandi lebih seronok bersama Carrie Junior

                                              - Bau yang sangat wangi.
                                              - Buih yang banyak
                                              - Senang dibilas.
                                              - Rambut tidak lagi kusut,mudah untuk disikat dan bertambah sihat.
                                              - Melembutkan dan menyihatkan kulit.
                                              - Tidak memedihkan mata.
                                              - Boleh digunakan untuk seisi keluarga.

                                              Masa mandi Kakak Mardhiah menjadi lebih seronok dengan adanya mandian Carrie junior pH5.5 Hair & Body.

                                                18/10/2023

                                                Irresistible product for my princess and me!

                                                Sounds weird huh? Yes! CARRIE JUNIOR pH5.5 suitable for children and adult. We tried both Blue and Pink but we love Pink more. The fresh soft fragrance and the non sticky texture suitable for us especially the gentle formula that result in health skin and smooth hair.

                                                  18/10/2023

                                                  Carrie Junior pH5.5 pink

                                                  Love sangat dengan bau sabun ni . Bau yang lembut dan wangi . Lembut je kulit bila dah pakai . Yang bestnya , sabun ni boleh guna seisi keluarga . Dan lagi best , sabun ni all in one . Sabun ni boleh guna kat rambut & badan . Harum semerbak hehehe

                                                    18/10/2023

                                                    Carrie junior ph5.5 hair & bidy wash

                                                    I love the smell.
                                                    This is gentle to my child's skin
                                                    I think this is gonna be our go-to wash cream!

                                                      18/10/2023

                                                      Carrie Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                                      Tak sangka terpilih untuk cuba Carrie Junior Hair & Body Wash PH 5.5. Suka sangat sebab bau yang semerbak dalam tandas dan kekal melekat dekat kulit. Tekstur sabun ni juga buatkan kulit anak jadi lembut dan gebu okay. Bukan hanya sesuai untuk kanak kanak malah boleh juga digunakan oleh orang dewasa. Disebabkan ⭐⭐⭐⭐⭐ jadi lepas ni Carrie Junior memang menjadi pilihan seisi keluarga saya. Thank you

                                                        18/10/2023

                                                        SABUN 3 DALAM 1 CARRIE JUNIOR

                                                        Kali ni mama diberi kesempatan untuk join #MamaCubaTry dari @motherhood.com.my untuk produk keluaran terbaharu iaitu CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash edisi Baby Pink.

                                                        Mama teruja sangat bila dapat cuba CARRIE Junior edisi terbaharu ni. Aufa memang sangat terhad sabun yang boleh dia pakai disebabkan alahan kulit dari kecil. Mengejutkan bila cuba pakai sabun ni, kulit badan Aufa jadi lembut gebu gituwww. Langsung tak tengang atau kemerahan. Bau pula wangi sangat. Lagi-lagi boleh digunakan sebagai syampu rambut sekali. Aufa pergi sekolah pakai tudung, jadi bau kempam tu memang tak menyenangkan. Bila pakai CARRIE Junior ni, automatik bau bedak bayi. Aufa dah lama teringin nak pakai bedak, tapi sebab alahan debu, Mama tak pernah bagi pakai. Lepas ni guna je sabun CARRIE Junior ni untuk 3 dalam 1, sabun badan, syampu & juga bau bedak! Jimat! Lepas ni papa mama pun nak pakai juga lah biar semua dalam rumah bau bayi. Geng mama semua bolehlah cuba juga mana tahu serasi dengan anak-anak.

                                                        Anak-anak gembira, Papa Mama pun senang hati!

                                                          18/10/2023

                                                          Carrie Junior

                                                          Have you noticed Carrie Junior's new shampoo and body wash? If not, you may notice it after this.

                                                          My kids and I were selected as one of the testers. Just trying it out these days.

                                                          When talking about shampoo and body wash, most of us look for products with a pH of 5.5. We all know that products with a pH of 5.5 are best for our skin.

                                                          After trying this shampoo and body wash, I would say this is one of the best shampoos for my kids.

                                                          The smell is very nice and long-lasting, especially on their hair.

                                                          It has baby powder and is so comfortable that I fell in love with it. Carrie Junior Ph 5.5 is very soft and gentle on the skin.

                                                          It also provides healthier skin, hair and scalp care.

                                                          This shampoo and shower gel is also perfect for the whole family.

                                                          Parents, please try it now. You will never regret it.

                                                            17/10/2023

                                                            CARRIE JUNIOR PH5.5 HAIR & BODY WASH

                                                            I dah try hair & body wash ni dekat my baby and sesuai sangat dengan skin dia. Mungkin sebab PH5.5 so sesuai je untuk baby. Bau pun lembut+wangi dan tahan lama. Kulit baby pun soft lepas pakai, By the way I memang guna body powder and baby oil brand carrie junior. So lepasni boleh lah guna body wash brand ni jugak. Thank you

                                                              17/10/2023

                                                              Carrie Junior Hair&body wash Baby Pink

                                                              Gentle to skin and hair. Smell good as well . My daughters love it.

                                                                17/10/2023

                                                                Skin becomes soft with flower smell

                                                                The body wash is very gentle for babies. My 4month old baby skin becomes smooth and allergic free, and also flowery smell that I love it. It was thick so just need a small amount for shower

                                                                  17/10/2023

                                                                  CARRIE JUNIOR PH 5.5 HAIR&BODY WASH

                                                                  Rofiq : mama wangi nya , dekat mana mama beli ni..
                                                                  Mama : Carrie junior bagi . Adik suka ke .
                                                                  Rofiq : suka sangat , wangi sangat . Lembut lah mama kulit opiq . Nanti mama beli lagi ye
                                                                  Mama : adik nak beli berapa .
                                                                  Rofiq : beli banyak banyak lah mama . Wangi mama , opiq suka sangat sabun ni .
                                                                  Mama : ok nanti kita beli lagi banyak banyak ye .
                                                                  Rofiq : ok mama , sayang mama .

                                                                    17/10/2023

                                                                    Carrier Junior pH5.5 Hair & Body

                                                                    My son already use this product. They said this hair and body wash from carrier junior are very good and comfy for their skin. My son love thus 0roduct very much. Thanks motherhood.

                                                                      17/10/2023

                                                                      Carrie Junior Baby pink

                                                                      Terima kasih Motherhood.com.my dan CARRIE JUNIOR.

                                                                      Mandian Carrie Junior memang sesuai untuk kanak-kanak dan juga dewasa kerana menggunakan bahan aktif semula jadi dan dirumus khas dengan pH 5.5 untuk memastikan kulit, rambut dan kulit kepala kekal sihat. Anak-anak sangat seronok mandi dengan mandian Carrie Junior Baby pink, bau sabun mandian ini yang sangat wangi dan kekal wangi selepas mandi. Selain itu memudahkan ibu dengan mandian Carrie junior Baby pink ni kerana merupakan syampu dan juga mandian....

                                                                        17/10/2023

                                                                        suitable for sensitive skin

                                                                        Tq for giving me the opportunity to try this product. I have been using this body wash on my daughter for 3 day since i received the item. First of all the smell is pleasant, nice and not too overwhelming. As for my kid skin, it become more supple and mosturised.It doesnt cause allergic reaction eventhough my kid have sensitive skin type..I totally recommend this product for all the mothers out there..

                                                                          17/10/2023

                                                                          Wani tahan lama

                                                                          Wangi tahan lama. Sgt best digunakan. 2nd brand after 2years with same brand. Will stick with this

                                                                            17/10/2023

                                                                            Smell good & convenient shampoo

                                                                            The best & convenient Shampoo for the little you may choose CARRIER Junior pH5.5 Hair & Body Wash. My daughter favourite's Shampoo as the smell was so so so good after bath. I would like to introduce this product due to the natural ingredient, also pH5.5 formulation & Baby soft Fragance.

                                                                              17/10/2023

                                                                              CARRIE JUNIOR PH 5.5 HAIR&BODY WASH

                                                                              Carrie junior hair&body wash ph 5.5 sangat sesuai untuk anak saya dan juga dewasa,saya sangat sukakan haruman nya yang sangat wangi, selesa dan tidak melekit,menjadikan kulit rambut dan badan sangat lembut.. Akan menjadi mandian kami seisi keluarga dengan harga yang berpatutan

                                                                                16/10/2023

                                                                                我最喜欢的就是Head to Toe Body Wash

                                                                                原来还有一款适合小孩和大人的Head To Toe 沐浴乳
                                                                                而且是味道还很香的Carrie Junior Baby Pink.
                                                                                这款可以从头洗到脚的Body Wash
                                                                                真的很方便啊.
                                                                                尤其是出外不用带那么多瓶瓶罐罐啊
                                                                                它很温和不会刺激小孩娇嫩的皮肤
                                                                                偷偷告诉你我自己用了也觉得很棒.
                                                                                还有对皮肤很重要的vitamin e
                                                                                赶快去囤起来吧

                                                                                  16/10/2023

                                                                                  CARRIE Junior PH5.5 Hair & Body Wash Baby pink

                                                                                  Shampoo badan & rambut yang sangat wangi, melembutkan kulit badan dan rambut anak menjadi halus dan tidak kusut untuk disikat . Mengekalkan bau yang wangi dengan lebih lama pada anak . Anak² sangat suka kan shampoo carrie junior baby pink ini . Shampoo yang sangat bagus kerana mempunyai 2in1.

                                                                                    16/10/2023

                                                                                    Bau yang menyegarkan dan tahan lama

                                                                                    Buih yang banyak membuatkan anak-anak gembira ketika mandi. Tidak perlu risau dengan sabun ini kerana p.h yang rendah sesuai untuk kulit bayi yang sensitif. Kulit anak terasa lembut selepas mandi.

                                                                                      16/10/2023

                                                                                      Beriang ria dengan Carrie Junior Baby Blue

                                                                                      Carrie Junior Hair & Body wash php 5.5.
                                                                                      Ada dua variasi
                                                                                      Carrie Junior baby pink
                                                                                      Carrie Junior Baby Blue
                                                                                      Jomm mandi dan beriang -ria dengan Carrie Junior Syampu dan Mandian Badan baru ini. Ianya dirumus khas dengan ph 5.5 yang sangat lembut dan selamat untuk kulit , rambut dan kulit kepala. Anak2 dah try beberapa hari ni memang suka sangat dengan bau nya.. baunya macam bau bedak baby..
                                                                                      Kebiasaan ya anak saya liat di suruh mandi, sekarang dengan adanya Carrie junior baru ni anak tak perlu di suruh dh pergi mandi sendiri. Seronok ka tanya bau wangi.. Buih pn banyak.
                                                                                      walaupun ianya dirumus khas untuk baby tapi kita dewasa juga boleh pakai. bau yang sangat comforting dan tidak membuat kulit kering
                                                                                      Very recommended to all parents ya lagi2 ia juga dermatologically tested dan ia dari jenama yang dipercayai lebih 20 tahun di pasaran.
                                                                                      Seronok kan tengok anak-anak gembira

                                                                                        16/10/2023

                                                                                        CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                                                                        dah cuba sabun mandi CARRIE JUNIOR Hair & Body Wash sampling dari @motherhood.com.my

                                                                                        bau wangi
                                                                                        lembut kulit bila pakai
                                                                                        dewasa n kanak2 bleh guna
                                                                                        harga berpatutan

                                                                                        saya dan anak suka sangat!

                                                                                          16/10/2023

                                                                                          Bau macam baby

                                                                                          So far guna a few times kat anak, sabun ni tak keringkan kulit dia. Sebab anak saya selalu merah2 dekat leher dengan kaki dia tapi bila pakai sabun ni, dua2 tempat tu tak kering dan merah dah. Tapi tak selalu pakaikan sabun ni sebab bau sabun ni cam powder2, teringat kat arwah nenek :(

                                                                                            16/10/2023

                                                                                            Mamacubatry CARRIE Junior pH5.5 Hair and Body wash

                                                                                            I have tried Carrier Junior hair and body wash PH 5.5 baby blue.
                                                                                            It smells good and lasts a long time.
                                                                                            My child's skin look more softer, moister and healthy.My children love it and they really enjoy their bath time.its also suitable for my baby because it contains gentle ingredients


                                                                                            Truly recommended to try Carrier junior hair and body wash

                                                                                              16/10/2023

                                                                                              Mamacubatry CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash Baby Blue

                                                                                              Syampu dan sabun badan CARRIE Junior pH 5.5 yang memang sangat sesuai untuk kanak-kanak.Di perbuat dari bahan semulajadi dan di rumus khas dengan pH 5.5 yang selamat.Anak2 saya suka menggunakannya.bau yang sangat wangi.Kulit jadi lembut dan wangi.Sesuai juga untuk merawat kulit yang sensitif.Di perkaya dengan Fruito-E yang bagus untuk kulit.Saya juga as parents suka menggunakannya kerana ia sesuai untuk our family.Anak-anak saya pengguna produk CARRIE JUNIOR dari mula Baby lagi.Kami Suka CARRIE JUNIOR.Kami Sayang CARRIE JUNIOR ❤️❤️❤️❤️

                                                                                                16/10/2023

                                                                                                Carrie Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                                                                                Anak tersenyum gembira & sgt seronok bila dapat mandi menggunakan CARRIE Junior PH 5.5 Hair & body wash.Bau sangat wangi. Terima kasih Motherhood.com.my sebab bagi cuba mandian yang sangat best ni #CARRIEjunior.

                                                                                                  16/10/2023

                                                                                                  Carrie Junior Hair & Body Wash

                                                                                                  I've been using Carrie Junior Hair & Body Wash to my daughter. I loved it so much..the long-lasting smell even though my baby was active, the smell same like Carrie Junior baby poweder (baby pink) which I loved so muchh. With 5.5pH it helps to nourish and moisturize skin and hair. It was a perfect fit for her. Not only did it keep her skin from drying out, but it also left it feeling incredibly soft. The best thing is I didnt need to put plenty amount of hair serum since the hair is already silky & smooth. ❤️ The body wash also creates plenty of bubbles, making bath time even more enjoyable for her ❤️

                                                                                                    16/10/2023

                                                                                                    recommended

                                                                                                    im received almost 2 week and try to my son is so good skin not to dry and hair very lembut, i also like a smell sangat wangi. my son very like it.

                                                                                                      16/10/2023

                                                                                                      Carrie junior ph5.5 hair&body

                                                                                                      wow!Carrie Junior Hair&Body Wash so impress.nice smelly,my cat also like it.. bau bunga yang lembut,liquid yang mudah larut,berbuih dan tidak mudah melekit.tidak mengeringkan kulit kering.the best part,1 family can used.menjimatkan!untuk kesihatan dari kepala hingga kaki,sangat di syorkan!

                                                                                                        15/10/2023

                                                                                                        Great for all types of skin

                                                                                                        My 3 Daughters really enjoyed this New Carrie Junior pH5.5 hair and body wash - baby blue and baby pink. My 2 daughters have eczema skin so usually I only use baby shower soap pH 5.5 for them and which is quite expensive body wash. They cannot use other normal kids soap or shower gel because their skin will be dry and started to have eczema rashes. But now they use this New Carrie Junior which is pH5.5 and their skin is soft as baby skin. This New Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash gives so much bubbles which is their favourite. And the smell is superb. I'm planning to use this New Carrie Junior pH5.5 Hair and Body wash for my whole family. Because it's safe and great for the whole family.

                                                                                                          14/10/2023

                                                                                                          Security untuk seisi keluarga

                                                                                                          CARRIE JUNIOR pH5.5 Pencuci Rambut & Badan Baby Blue diperbuat daripada bahan semula jadi dan dirumus khas dengan pH 5.5 yang selamat untuk memastikan kulit, rambut & kulit kepala yang sihat untuk kanak-kanak dan orang dewasa juga. Juga diperkaya dengan Fruito-E + untuk pembersihan yang lembut dan berkesan. Fruito-E+ kaya dengan vitamin dan nutrien yang melembapkan dan menenangkan secara mendalam untuk melindungi dan menjaga seisi keluarga. Gunakan setiap hari untuk memastikan kulit, rambut dan kulit kepala bersih, lembut dan pH seimbang.

                                                                                                            14/10/2023

                                                                                                            MCTCarrie Junior Pink

                                                                                                            Mamacubatry CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash Baby Pink that's provide effective cleansing for both pH5.5 hair & body while keeping the baby's skin soft & healthy

                                                                                                              13/10/2023

                                                                                                              Bau Wangi dan Lembut untuk Kulit

                                                                                                              Produk ni best. Anak suka bau dia juga sebab wangi. senang takpayah pikir nak beli shampu asing sebab memang sabun ni boleh guna untuk rambut jugak. lepasni memang saya akan beli yang ni je hehe

                                                                                                              Kulit anak pun memang rasa lembut, produk ni gentle pada kulit. sebab pH5.5 saya tak was2 nak bagi anak try.

                                                                                                                13/10/2023

                                                                                                                Carrie Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                                                                                                After using this my kid skin feels soft and moisturized, and there's no sign of dryness or irritation. Plus, the mild and gentle scent is simply lovely, leaving my baby smelling fresh and clean without any overpowering fragrances.

                                                                                                                  12/10/2023

                                                                                                                  Mamacubatry CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                                                                                                  My daugthers tried this CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash and they love shower time now. It is very gentle to children's skin and has a baby powdery smell which we love it very much. Even my wife and I can use it too.

                                                                                                                    12/10/2023

                                                                                                                    Carrie Junior Hair & Body Wash PH 5.5

                                                                                                                    My kid loves this shampoo so much, everytime he will take this Carrie Junior ph5.5 baby blue with him before showering. And OMG! this suitable for parents as well! I have try this and it really gentle to the skin and will have the smell like baby. Love it !

                                                                                                                      11/10/2023

                                                                                                                      Carrie Junior

                                                                                                                      拿到CARRIE Junior就直接帮孩子冲凉!味道很香,奶奶&粉粉的味道, 很舒服!孩子的皮肤滑滑嫩嫩!很好!

                                                                                                                        11/10/2023

                                                                                                                        My son loves it so much!

                                                                                                                        My son loves the smell so much! He likes to play bubble while bathing. It is very gentle and his skin is smooth and nice!

                                                                                                                          11/10/2023

                                                                                                                          So wangiiiii! Sukaaaaaa!

                                                                                                                          Anak laki ni biasanya aktif sangat, bila balik dari main je confirm berpeluh satu badan dan berbauuuu. Lepas pakai Carrie Junior Hair & Body Wash pH5.5 ni, anak saya jadi wangi sangatttt.

                                                                                                                          Bukan sabun badan je, siap boleh shampoo sekali. Jimat! Tak payah beli asing asing. Beli ni 1 je dah cukup. 2 in 1 gitu!

                                                                                                                            11/10/2023

                                                                                                                            Sesuai untuk kulit anak saya

                                                                                                                            Kulit Aara sensitif dari baby lagi. Kalau saya nak mandikan dia, kena guna sabun baby sebab sabun baby lebih lembut. Tapi sekarang Aara dah almost 4 years old dah, bolehlah guna sabun Carrie Junior Hair & Body Wash pH5.5. Tak perlu pakai sabun baby dah. saya recommend sangat sabun ni. best!

                                                                                                                              08/10/2023

                                                                                                                              Carrie junior hair n body wash

                                                                                                                              sabun Carrie junior hair n body wash pink.sesuai utk raisha yang kulitnya sensatif.bau wangi Dan menyegarkan.kulit pun jadi lembut Dan lembap tidak kering macam selalu.mmg terbaik.

                                                                                                                                07/10/2023

                                                                                                                                Bubble bubble

                                                                                                                                My child like it when I first shower her with Carrie Junior hair and body wash baby pink! Her skin won't be dry after using it. The smell very good, it is baby scent. Everytime I shower her I sure will get wet and this shampoo is very good as it suit both parents and kids! Both my child and I love it very much!

                                                                                                                                  05/10/2023

                                                                                                                                  Carrie Junior

                                                                                                                                  CARRIE JUNIOR pH5.5 Hair & Body Wash Baby Blue made from natural ingredients and specially formulated with a safe pH 5.5 to ensure healthy skin, hair & scalp for kids and adults too. Also enriched with Fruito-E + for gentle and effective cleansing. Fruito-E+ is rich in vitamins and nutrients that deeply moisturises and soothes to protect and care for the whole family. Use everyday to keep skin, hair and scalp clean, soft and pH balanced.
                                                                                                                                  I use it daily for my kids

                                                                                                                                    05/10/2023

                                                                                                                                    Gentle Care, Happy Skin!

                                                                                                                                    We have tested CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash on our kids, it is very suitable to them as it keeps our little ones' skin smooth and happy, without the irritation of antibacterial washes.

                                                                                                                                      05/10/2023

                                                                                                                                      Carrie junior pH 5.5 Hair and Body Wash :Baby Blue

                                                                                                                                      Balik sekolah mandi guna CARRIE Junior PH 5.5 Hair & Body Wash buat fatih segar, bersih, wangi & gembira. Buihnya lembut memberi keriangan ketika mandi sambil bermain buih. Kulit licin dan lembut selepas mandi. Baunya wangi. Terbaik CARRIE Junior PH 5.5 Hair & Body Wash. Kini menjadi pilihan saya untuk mandian anak dan sesuai untuk seisi keluarga juga.

                                                                                                                                        04/10/2023

                                                                                                                                        Mamacubatry Carrie Junior

                                                                                                                                        CARRIE JUNIOR pH5.5 Hair & Body Wash Baby Blue made from natural ingredients and specially formulated with a safe pH 5.5 to ensure healthy skin, hair & scalp for kids and adults too. Also enriched with Fruito-E + for gentle and effective cleansing. Fruito-E+ is rich in vitamins and nutrients that deeply moisturises and soothes to protect and care for the whole family. Use everyday to keep skin, hair and scalp clean, soft and pH balanced.

                                                                                                                                          04/10/2023

                                                                                                                                          Hair and Body Wash Carrie Junior

                                                                                                                                          Sabun mandian Carrie Junior sangat bagus untuk memelihara kulit dan badan anak-anak saya daripada bakteria, ianya melembabkan kulit serta baunya yang sangat wangi dan tahan lama. Kami sekeluarga sangat sukakan sabun Carrie Junior

                                                                                                                                            04/10/2023

                                                                                                                                            Best quality product

                                                                                                                                            anak-anak suka dengan bauannya yang wangi dan lembut. Texture sabun yang tidak mengeringkan kulit.

                                                                                                                                              04/10/2023

                                                                                                                                              Carrie junior pH5.5

                                                                                                                                              didatangi khas dengan pH5.5 untuk penjagaan kulit,rambut dan kulit kepala yang sihat.
                                                                                                                                              Terdapat dalam dua variasi iaitu baby blue & baby pink.
                                                                                                                                              CARRIER Junior pH5.5 amat sesuai untuk si manja & ibu bapa.

                                                                                                                                                04/10/2023

                                                                                                                                                Wangi & bagus untuk kulit anak saya :)

                                                                                                                                                Anak saya ada eczema, so tak semua sabun sesuai dengan dia, I selalu try and error okay tak dengan kulit dia. Surprisingly, Carrie Junior pH5.5 bagus untuk anak saya :D Kulit dia tak cepat kering lepas mandi. and WANGIIIII sangat. Loveeeeee!

                                                                                                                                                  04/10/2023

                                                                                                                                                  Fragrant, smooth, foamy Hair & Body Wash

                                                                                                                                                  Kids Love Carrie. I think it's the packaging. Everytime we pass the aisle, my niece and nephew will shout out, 'Carrie Carrie, I want!!'

                                                                                                                                                  First off, I like the light fragrance, I used a sponge for the body and it lathered up pretty nicely, quite foamy. It's is not harsh on the hair, both kids and mine (Yes, I tried it too lol)

                                                                                                                                                  Ava is pretty happy with this and I asked if she likes this better than the other one we have and she said Yes so that's a WIN!

                                                                                                                                                    03/10/2023

                                                                                                                                                    Relaxing skin with Carrie Jr pH5.5

                                                                                                                                                    CARRIE JUNIOR!! The most famous brand i used since my childhood. I even one of the user of Carrie Junior. Its been established in the market over 20 years. It made f from Malaysia.

                                                                                                                                                    CARRIE JUNIOR pH5.5 Hair & Body Wash Baby made from natural ingredients and specially formulated with a safe pH 5.5 to ensure healthy skin, hair & scalp for kids and adults too.

                                                                                                                                                    Which this CARRIE JUNIOR pH5.5 Hair & Body Wash enriched with Fruito-E + that consist of
                                                                                                                                                    - Tomato Extract,
                                                                                                                                                    - Honey Extract,
                                                                                                                                                    - Grapefruit Extract,
                                                                                                                                                    - Lemon Extract, Malic Acid,
                                                                                                                                                    - Bilberry Extract
                                                                                                                                                    - Yogurt
                                                                                                                                                    for gentle and effective cleansing rich in vitamins and nutrients that deeply moisturises and soothes to protect and care for the whole family. Use everyday to keep skin, hair and scalp clean, soft and pH balanced.

                                                                                                                                                    When my child used it, it really soft for her hair & gentle to her skin.. She got dry skin, so that she like to scratch it due itchiness using wrong/ high pH level of the soap. I like she used it so skins problem solved. No more scratch.. Im so happy for her..

                                                                                                                                                      02/10/2023

                                                                                                                                                      A Gentle and Effective Haircare Duo for Kids!

                                                                                                                                                      I recently tried CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash for my little one, and I'm thrilled with the results.

                                                                                                                                                      This product is specifically designed for kids, and it shows. The gentle formula is tear-free, which is a huge relief during bath time. No more worries about soap getting into their eyes!

                                                                                                                                                      The scent is delightful – not too strong, just perfect for kids. It has a comforting and powdery baby soft scent that lingers on my child's skin, leaving them smelling fresh and delightful all day long.

                                                                                                                                                      In terms of performance, it effectively cleans and nourishes both hair and body, simplifying our bath time routine and making it a pleasant experience for both my child and me. Plus, knowing that it maintains a pH level of 5.5 gives me confidence that it's gentle on my child's delicate skin.

                                                                                                                                                      The packaging is also kid-friendly and easy to use, making it a convenient addition to our bath time routine.

                                                                                                                                                      Considering the quality and the positive impact it has had on my child's skin and hair, CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash is definitely worth the purchase.

                                                                                                                                                      In conclusion, CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash has become a staple in our bathroom and my child looks forward to using it. I highly recommend it to fellow parents.

                                                                                                                                                        02/10/2023

                                                                                                                                                        CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash is perfect for sensitive sk

                                                                                                                                                        I recently purchased the CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash and I am extremely satisfied with the product. The formula is gentle and effective, leaving my child's hair and skin feeling clean and soft. I appreciate that it has a pH balance of 5.5, which is perfect for sensitive skin. The scent is also pleasant and not overpowering. Overall, I highly recommend this product to parents looking for a quality hair and body wash for their children.

                                                                                                                                                          02/10/2023

                                                                                                                                                          CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash sesuai untuk seisi kelu

                                                                                                                                                          Seronok betul Noah mandi menggunakan CARRIE JUNIOR PH5.5 Hair and body wash Baby Blue.
                                                                                                                                                          Boleh digunakan dari Head to Toe, menjimatkan tak payah beli sabun badan dan shampoo berasingan.
                                                                                                                                                          Sabun ini diperbuat daripada bahan semula jadi
                                                                                                                                                          Dirumus khas dengan pH 5.5 yang selamat untuk memastikan kulit, rambut & kulit kepala yang sihat untuk kanak-kanak dan orang dewasa juga.
                                                                                                                                                          Diperkaya dengan Fruito-E + untuk pembersihan yang lembut dan berkesan
                                                                                                                                                          Kaya dengan vitamin dan nutrien yang sangat melembapkan dan menenangkan untuk melindungi dan menjaga seisi keluarga
                                                                                                                                                          Boleh digunakan setiap hari untuk memastikan kulit, rambut dan kulit kepala bersih, lembut dan pH seimbang
                                                                                                                                                          Sesuai untuk seisi keluarga, save banyak mummy dan daddy pun boleh gunakan nya
                                                                                                                                                          Tidak memedihkan mata, yang paling best banyak buih. Noah suka sangat
                                                                                                                                                          Kulit menjadi lembut, halus dan kekal wangi sepanjang hari
                                                                                                                                                          Jadi apa tunggu lagi mommies jom dapatkan di pasaraya atau kedai berdekatan. Produk CARRIE semua best

                                                                                                                                                            02/10/2023

                                                                                                                                                            Carrie Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                                                                                                                                            Carrie Junior is my favorite hair & body wash.. I used it as daily uses for my child. She love the scent of this product. she loves to play bubble and this body wash never disappointed me. I will recommend this to my friend this product. Thank you very much motherhood.

                                                                                                                                                              01/10/2023

                                                                                                                                                              Kids love the Carrie Junior Bath fragrance

                                                                                                                                                              My daughter loves the soft scent of this Carrie Junior Hair & Body wash. It is very soft and gentle on the skin and hair. It leaves a long-lasting fragrance on the child's skin and hair. The best thing is that it is suitable for children and parents.

                                                                                                                                                                01/10/2023

                                                                                                                                                                Carrie Junior baby pink body wash

                                                                                                                                                                我家宝宝很喜欢carrie Junior baby pink 的洗发沐浴露,因为味道对她来说淡淡香味又顺滑,而且对我宝宝的皮肤很温和,非常适合一家大小连使用它.

                                                                                                                                                                妈妈不用担心,这款 Carrie Junior ph 5.5 洗发沐浴露对皮肤安全,因为它经过皮肤病学测试,并采用 ph 5.5 专门配制。


                                                                                                                                                                粉红色的味道真的很香很好闻

                                                                                                                                                                真心推荐给大家

                                                                                                                                                                  01/10/2023

                                                                                                                                                                  Baby soft fragrance

                                                                                                                                                                  大人小孩都适合 的CARRIE Junior pH5.5 洗发精与沐浴露真的爱了。我可以和宝贝拥有一样柔嫩的肌肤啦,持久的奶香味出门想念宝宝的时候就闻一闻在自己身上的奶香味呗

                                                                                                                                                                    30/09/2023

                                                                                                                                                                    The NEW Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash

                                                                                                                                                                    My son is very enjoy taking he bath with NEW Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash ~ Baby Blue.

                                                                                                                                                                    The texture is smooth, soft and gentle to skin. The smell was comforting with powdery baby soft and its was long lasting especially on their hair.

                                                                                                                                                                    It formulated with a safe pH of 5.5 to ensure healthy skin, hair and scalp. It gently clean the skin and scalp without stripping away its own natural sebum.

                                                                                                                                                                      30/09/2023

                                                                                                                                                                      Carrie Junior Ph5.5 Hair & Body Wash

                                                                                                                                                                      CARRIE JUNIOR HAIR & BODY WASH BABY BLUE PH 5.5

                                                                                                                                                                      The baby blue bottle for my baby boy.
                                                                                                                                                                      Easy and hygiene pump bottle.
                                                                                                                                                                      PH 5.5 safe for baby especially sensitive skin baby
                                                                                                                                                                      2 in 1 hair and body wash include scalp care.
                                                                                                                                                                      Dermatologically tested that prove its safe for baby.
                                                                                                                                                                      Natural ingredients and specially formulated for moisturize and soothing skin.

                                                                                                                                                                      After tried in 3 days, i notice my baby skin become more moist and gentle. The nice soft scent feel like i want to hug my baby tightly! My baby also excited to bath, he want to play the soft bubble. And what i impress so much about this body wash it tears friendly.

                                                                                                                                                                      For mommies, you will not regret to try out this Carrie Junior Body Wash PH 5.5. Carrie Junior also prove by winning Motherhood Choice Award 2023 in category Best Kids & Body Wash

                                                                                                                                                                        30/09/2023

                                                                                                                                                                        Recommended for kids

                                                                                                                                                                        Bau yang sangat lembut dan wangi, sesuai untuk anak.dengan buih yg banyak.anak suka mak pon suka

                                                                                                                                                                          30/09/2023

                                                                                                                                                                          Hair and body wash baby blue

                                                                                                                                                                          best la sabun ni. best sebab dia boleh pakai as shampoo sekali. senang nak mandikan anak, takyah nak guna produk asing untuk rambut. bau pun wangi sangat. baba dia lagi suka bau dia lepas mandi dengan sabun ni haha

                                                                                                                                                                            30/09/2023

                                                                                                                                                                            CARRIE JUNIOR PH5. 5 HAIR AND BODY WASH

                                                                                                                                                                            Tersilap pilih heheheh anak saya lelaki tetapi saya dapat pink ❤️wow wangi sagat2 pada rambut dan badan, just pakai sedikit sahaja dah cukop, saya suka bau nya Harum lembut dan bila sikat rambut anak lelaki wah senag nya nampk RAPI sagat2, Mula2 saya tak percya selembut itu, bila 3 hari mencuba ye tepat sekali CARRIE JUNIOR PH5. 5 sagat2 menajubkan, saya nak cuba yang untk boy lah warna biru sebab anak saya lelaki, bg yg ada anak girls saya 100% recommend ⭐⭐⭐⭐⭐tersagat lah wagi, botol besar isi PADAT just guna sedikit sahaja dah berbuih Harum, saya pun mencuba juga, rambut saya lembut sagat2.. Thanks ❤️

                                                                                                                                                                              30/09/2023

                                                                                                                                                                              Carrie Junior ph5.5

                                                                                                                                                                              Hi mums.. saya dan anak2 berpeluang mencuba Carrie Junior Hair & Body Wash yang terbaru
                                                                                                                                                                              Wahh.. anak saya sangat excited nak cuba mandian ni.. Buka jer terus cium, bau nya sangat harum, rasa sangat segar. Dah cuba beberapa hari memang wangi nya tahan lama.
                                                                                                                                                                              Balik je dari tadika anak terus pergi ke bilik mandi mencari botol carrie junior Hair & Body wash..
                                                                                                                                                                              Mama, saya nk mandi, wangi sangat

                                                                                                                                                                              Syampu & mandian CARRIE Junior pH 5.5 diperbuat daripada bahan aktif semula jadi dan dirumus khas dengan pH 5.5 untuk memastikan kulit, rambut dan kulit kepala kekal sihat sama ada bagi kanak-kanak dan juga dewasa. Juga diperkaya dengan Fruito-E + baharu untuk membersih dengan lembut dan berkesan. Fruito-E + adalah kombinasi semula jadi ekstrak buah-buahan yang kaya dengan vitamin dan nutrien untuk melembapkan serta menenangkan secara mendalam dengan setiap mandian.
                                                                                                                                                                              Ada 2 jenis yang mummy boleh pilih iaitu;
                                                                                                                                                                              ✓Carrie Junior pH 5.5 Baby Blue
                                                                                                                                                                              ✓Carrie Junior pH 5.5 Baby Pink
                                                                                                                                                                              Saya sangat rekomen ibu2 cuba ni..
                                                                                                                                                                              Anak ceria... Ibu gembira!

                                                                                                                                                                                29/09/2023

                                                                                                                                                                                Carrie Junior the best for kids

                                                                                                                                                                                Carrie Junior Hair & Body Wash is very suitable for my kids.. Its smell good and gentle to skin. I will recommend this product to my family and friends. Thank You ❤️

                                                                                                                                                                                  29/09/2023

                                                                                                                                                                                  Recommended

                                                                                                                                                                                  The skin of our little ones are mostly smooth and soft at this age, their skin is very delicate and much more sensitive compared to ours. This is why I’ll choose a product with ingredients that are natural and safe like Carrie Junior pH5.5 Hair & Body Wash. It also contains Fruito-E that helps to provide and restore moisture on skin which then gives my kid’s skin a natural glow.

                                                                                                                                                                                    29/09/2023

                                                                                                                                                                                    Terbaik

                                                                                                                                                                                    Anak suka???? Tak melekit & wangi. Sangat sesuai untuk anak saya. Tq motherhood for this opportunity????

                                                                                                                                                                                      29/09/2023

                                                                                                                                                                                      Kulit kepala Gatal tiada Lagi ????

                                                                                                                                                                                      Saya perhati kebayakkan budak perempuan 2y above mesti ada masalah kulit kepala gatal. Termasuk lah anak saya sekali.. puas saya cari syampoo yg sesuai.. Alhamdulillah carrie Junior yg baru ni serasi dgn anak saya.. 3 hari dah cuba produk ni mmg dah x nmpk ank saya menggaru kepala kerana gatal lagi.. kulit badan anak saya pon sentiasa wangi dan lembut ????

                                                                                                                                                                                        29/09/2023

                                                                                                                                                                                        Wow Bath Time is good

                                                                                                                                                                                        My son is very enjoy when he bath with NEW Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash ~
                                                                                                                                                                                        Baby Blue.

                                                                                                                                                                                        His skin is very sensitive and dry. As his mom, l’m always searching a gentle body wash and shampoo which suit him. And I found this NEW Carrie Junior. It formulated with a safe pH of 5.5 to ensure healthy skin, hair and scalp. It gently clean the skin and scalp without stripping away its own natural sebum.

                                                                                                                                                                                        The texture is smooth, and smell good.

                                                                                                                                                                                          29/09/2023

                                                                                                                                                                                          Carrie Junior pH5.5

                                                                                                                                                                                          Hi.. mummy daddy.. Did u notice about Carrie Junior new Hair & Body Wash ? If not after this u might notice about its.

                                                                                                                                                                                          Me and my kid was selected to be one of the tester. Just trying its for this few days.
                                                                                                                                                                                          When talking about Hair &Body Wash most of us will looking for products with PH 5.5.As we know products formulate with PH 5.5 was the best for our skin.

                                                                                                                                                                                          After try this Hair & Body Wash i would say this was one of the best for my kids. The smell was so good and long lasting especially on their hair. Its so comforting with powdering baby frangrant make me fall in love with its.Carrie Junior Ph 5.5 is so soft and gentle on the skin.
                                                                                                                                                                                          Its also provide healthier skin, hair and scalp care.
                                                                                                                                                                                          No worry ya mummy this Carrie Junior ph 5.5 Hair and Body wash safe for skin because it was dermatologically tested and specially formulated with ph 5.5.
                                                                                                                                                                                          I would recommend this this Carrie Junior ph 5.5 Hair & Body Wash for all mummy daddy and surely i will choose this Carrie Junior ph 5.5 for my kids. Oh ya... this Hair & Body Wash also suitable for adults.
                                                                                                                                                                                          And come with 2 variance for you to choose
                                                                                                                                                                                          - Carrie Junior Baby Pink
                                                                                                                                                                                          - Carrie Junior Baby Blue


                                                                                                                                                                                          Jom la mummy try one . U wont regret it

                                                                                                                                                                                            29/09/2023

                                                                                                                                                                                            CARRIE Junior Hair & Body Wash Pink

                                                                                                                                                                                            Look how happy she is! Ni kali ke 3 mandi semata mata nak main air buih katanya. bau yg wangi n buih yg lembut sgt sesuai dgn kulit anak saya.. tidak memedihkan mata dan paling penting anak tetap wangi dan selesa semasa dan selepas mandi.. boleh cuba try ye ibu2 mandian superb ni! Trima kasih Motherhood.com, #Mamacubatry

                                                                                                                                                                                              28/09/2023

                                                                                                                                                                                              CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                                                                                                                                                                              CARRIE JUNIOR pH5.5 Hair & Body Wash Baby Blue made from natural ingredients and specially formulated with a safe pH 5.5 to ensure healthy skin, hair & scalp for kids and adults too. Also enriched with Fruito-E + for gentle and effective cleansing. The formulation is also paraben free. Use everyday to keep kid's hair and skin clean, soft and healthy. Is my first choice for my kid to use it daily ❤️

                                                                                                                                                                                                28/09/2023

                                                                                                                                                                                                Mamacubatry Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash - Baby Blue

                                                                                                                                                                                                Saya sudah mencuba produk mandian Carrie Junior kepada anak-anak saya. Memang tidak dinafikan, mandian Carrie Junior sentiasa menepati citarasa ibu bapa dan kanak-kanak . Tidak hairanlah produk ini telah dinobatkan sebagai Best Kids Hair and Body Wash di Motherhood Choice Award 2023.

                                                                                                                                                                                                Mandian ini sangat-sangat wangi dan meninggalkan kesan yang lama terhadap kulit. Bauan bayi yang menenangkan sangat sedap dan saya sentiasa merasa ingin memeluk dan mencium anak-anak saya. Mandian ini juga memberi kesan yang lembut pada kulit mereka yang halus. Anak-anak saya sangat seronok berendam dengan mandian Carrie Junior ini. Setiap hari mereka tidak sabar menunggu waktu mandi, nak guna sabun wangi katanya. Kulit mereka juga menjadi halus dan lembut walaupun berendam lama. Kandungan pH di dalam mandian ini sangat selamat kepada kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif. Saya pasti akan menjadi pembeli setia produk mandian Carrie Junior kepada anak-anak saya selama mereka membesar. Terima kasih Carrie Junior dan Motherhood!

                                                                                                                                                                                                  28/09/2023

                                                                                                                                                                                                  CARRIE Junior Hair & Body Wash

                                                                                                                                                                                                  I love this product CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash as it cleanses my baby skin and most importantly it is enriched with wheat germ oil, rich in Vitamin E, as an antioxidant to protect the skin. Moreover, It intensively moisturises my baby’s skin with infused organic almond oil in order to leave my baby's skin soft & smooth. Highly recommended for such great product where the fragrance can last for whole day where it makes my baby in a good mood! She enjoy so much while bathing herself with this shampoo bubbly. Not just for kids, I, myself love this so much too! The scent of my baby made me feels warmth as though my kids are always around me, without any hesitation, not a wonderful scent of a baby could be defeated.

                                                                                                                                                                                                  Most importanyly, CARRIE Junior well-deserved win at the Motherhood Choice Awards 2023 for the award “Best Kids Hair & Body Wash”! They've captured our hearts not just by providing top-quality products, but also by actively promoting good hygiene practices among the kids. It's A brand "Trusted by parents, loved by Kids!

                                                                                                                                                                                                    28/09/2023

                                                                                                                                                                                                    Carrier junior ph5.5 hair and body wash

                                                                                                                                                                                                    My baby like the carrie junior hair and body wash, becos the smell is smooth for her, and it really gentle to my baby skin, even me also like to use it.....

                                                                                                                                                                                                    Baby pink smell is reallynice to smell...
                                                                                                                                                                                                    Even

                                                                                                                                                                                                    Really recommend to all....
                                                                                                                                                                                                    #MCTCarrieJunior #MamaCubaTry #freesample #freesamples #freesamplemalaysia #reviewmalaysia #motherhoodcommy @motherhood.com.my @carrie.malaysia

                                                                                                                                                                                                      26/09/2023

                                                                                                                                                                                                      NEW Carrie Junior PH5.5 Hair And Body Wash

                                                                                                                                                                                                      NEW Carrie Junior PH5.5 Hair And Body Wash

                                                                                                                                                                                                      Dhia seorang yang kulit sensitif. Sebagai ibu bapa, pemilihan syampoo dan mandian untuk anak terutamanya yang mempunyai kulit sensitif amatlah penting bagi memastikan kulit sentiasa sihat dan lembut. Carrie Junior PH5.5 Hair And Body Wash adalah pilihan yang pertama dan terbaik. Paling penting mempunyai kandungan yang semulajadi dan selamat digunakan daripada bayi. BAU? Dhia suka sangat sebab bau yang lembut dan wangi. Bukan anak je tau suka.. Mommy pon suka tau! Mommies yang mempunyai anak yang kulit sensitif boleh cuba NEW Carrie Junior PH5.5 Hair And Body Wash.
                                                                                                                                                                                                      Kulit Sihat anak pon Ceria♥️

                                                                                                                                                                                                        26/09/2023

                                                                                                                                                                                                        Carrie junior pH5.5 hair and body wash

                                                                                                                                                                                                        My son really love to take bath and with this carrie and junior he really enjoy bathing time. The texture was very smooth and not irritated to skin and also i enjoy the fregnant not to strong its smell good .

                                                                                                                                                                                                          26/09/2023

                                                                                                                                                                                                          Carrie Junior Hair & Body Wash

                                                                                                                                                                                                          Bau Carrie Junior Hair & Body Wash terbaru ini sangat tahan lama pada kulit anak saya dan sentiasa berbau seperti anak saya baru lepas mandi.
                                                                                                                                                                                                          Kami sekeluarga turut menggunakan nya dan pasti sy akan mengesyorkan kepada anak saudara sy yg lain juga.

                                                                                                                                                                                                            26/09/2023

                                                                                                                                                                                                            CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                                                                                                                                                                                            I love the smell of the body wash. The smell is very pleasant and fresh. Its give fresh energy to my daughter to go to school.

                                                                                                                                                                                                            And its gently cleans the skin as my daughter has very sensitive skin.

                                                                                                                                                                                                              26/09/2023

                                                                                                                                                                                                              Anak suka, Mak ok-ok jeerrr

                                                                                                                                                                                                              CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash, ini pendapat kita;

                                                                                                                                                                                                              Komen dari Si Kecil Wangiiiii saya suka! Suka sebab botol warna pink
                                                                                                                                                                                                              Kulit rasa lembut lepas guna
                                                                                                                                                                                                              Habis guna nanti Mommy beli 2 botol lagi untuk saya yaa

                                                                                                                                                                                                              Komen dari Bonda
                                                                                                                                                                                                              ✅ Kalau kurang wangi, saya lagi suka
                                                                                                                                                                                                              ✅ Kulit rasa macam terlalu bersih (squeaky clean) lepas guna. Kalau lepas guna ada rasa licin berminyak sikit, baru rasa lembap
                                                                                                                                                                                                              ✅ Suka tekstur dan warnanya yang putih macam susu

                                                                                                                                                                                                              #MCTCarrieJunior #freesample #freesamples #freesamplemalaysia #reviewmalaysia #MamaCubaTry #motherhoodcommy

                                                                                                                                                                                                                26/09/2023

                                                                                                                                                                                                                Carrie Junior Baby Blue

                                                                                                                                                                                                                Memilih sabun yang sesuai untuk anak bukan lah perkara yang mudah lebih -lebih lagi untuk anak atau bayi yang mempunyai kulit yang sensatif. Dipasaran pelbagai pilihan jenama yang boleh menyebabkan kita sebagai ibubapa agak sedikit keliru. Jadi sebagai ibubapa kita harus kenali kulit anak dan pilih sabun yang sesuai.
                                                                                                                                                                                                                Jom kita semak apa yang patut kita pertimbangkan dalam pemilihan sabun anak seperti contoh dibawah:
                                                                                                                                                                                                                ✅ Dermatologically tested.

                                                                                                                                                                                                                ✅Low PH. paling sesuai untuk kulit adalah PH 5.5

                                                                                                                                                                                                                Dan mommy tau tak, sekarang ada satu produk mandian untuk anak yang memenuhi kriteria diatas?

                                                                                                                                                                                                                Kali ni saya ingin perkenalkan CARRIE JUNIOR yang baru dipasaran..

                                                                                                                                                                                                                Jom kita semak apa yang bestnya tentang mandian ni.

                                                                                                                                                                                                                Carrie Junior ni diperbuat daripada bahan aktif semula jadi dan di rumus khas dengan ph 5.5 untuk memastikan kulit, rambut dan kulit kepala kekal sihat. Ia juga diperkaya dengan Fruito-E+ untuk membersih dengan berkesan.

                                                                                                                                                                                                                Apa itu Fruito-E+? Ia adalah kombinasi semulajadi ekstrak buah-buahan yang kaya dengan vitamin dan nutrient untuk melembabkan serta menenangkan secara mendalam dalam setiap mandian.

                                                                                                                                                                                                                Carrie Junior ni didatangkan dalam dua variasi iaitu
                                                                                                                                                                                                                Carrrie Junior Baby
                                                                                                                                                                                                                Carrie Junior Baby Pink

                                                                                                                                                                                                                Mandian ni sesuai juga untuk kegunaan sekeluarga. Mesti mummy juga nak tau macam mana baunya. Jangan risau ye bau..Bau nya sangat harum dan kekal lama. Saya memang fall in love. sangat2 dengan baunya. Bila anak dah mandi guna mandian ni bau nya melekat terutama di rambut anak.. saya pasti akan pilih mandian ni untuk anak saya.
                                                                                                                                                                                                                Dan selain dari kebaikan dan baunya yang harum, produk Carrie Junior juga diiktiraf Halal oleh Jakim, gunalah tanpa was-was ye.

                                                                                                                                                                                                                  25/09/2023

                                                                                                                                                                                                                  CARRIE JUNIOR HAIR&BODY WASH

                                                                                                                                                                                                                  我孩子用过很多款shampoo 可是这个CARRIE JUNIOR我儿子完全没有抗拒!他还一直跟我说很香 很香~而且PH 5.5 很温和 天然成分不刺激宝宝皮肤 连大人都能一起用的!用了后整个身体都是香香的 很有baby味道????

                                                                                                                                                                                                                    25/09/2023

                                                                                                                                                                                                                    Carrie Junior pH5.5 Hair & Body Wash - Baby Pink

                                                                                                                                                                                                                    Nice scent, Olivia like it so much. After let her try to wash hand, when shower insisted to use it for shower too

                                                                                                                                                                                                                      25/09/2023

                                                                                                                                                                                                                      Carrie Junior pH 5.5 Hair and Body memang wangi Dan lembutkan ku

                                                                                                                                                                                                                      Anak-anak sukakan bau wangi Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash.Kulit terasa lembut bila gunakan sabun ni..Saya send

                                                                                                                                                                                                                        24/09/2023

                                                                                                                                                                                                                        NEW Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash

                                                                                                                                                                                                                        As a parent, I understand the importance of choosing the right products for my child's skin and hair.

                                                                                                                                                                                                                        That's why the NEW Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash pleasantly surprised me from the very beginning. When I opened the bottle, the delicate and refreshing scent instantly won me over, and it's truly delightful.

                                                                                                                                                                                                                        This wash, with its pH of 5.5 and natural ingredients, aligns perfectly with my standards for gentle and safe care.

                                                                                                                                                                                                                        After using it, I noticed a real difference.My child's skin became noticeably softer and felt thoroughly nourished. What's even better is that adults can use it too!.

                                                                                                                                                                                                                        I'm now confident that this will become our family's new favorite wash cream.

                                                                                                                                                                                                                        I highly recommend giving it a try

                                                                                                                                                                                                                          24/09/2023

                                                                                                                                                                                                                          Wangi, Melembapkan, Anak Suka Ibu Lagi Suka

                                                                                                                                                                                                                          Hidu saja boleh tahu wangi bau CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash. Lembut di tangan dan badan, pilihan sekeluarga kami. Biar semua bau sama. Anak kulit sensitif boleh pakai, harga pun berpatutan walau berjenama.

                                                                                                                                                                                                                            22/09/2023

                                                                                                                                                                                                                            New fav!

                                                                                                                                                                                                                            This product gives the best first impression! The product is very gentle to my toddler’s skin. It also makes her hair soft which im surprised because most soap makes her hair soo dry. The smell is also soo good!! Smells like baby powder with a pinch of flower. I love ittt. Her grandparents also cant stop sniffing her now haha. I would buy this again definitely!

                                                                                                                                                                                                                              22/09/2023

                                                                                                                                                                                                                              Bau wangi dan lembut pada kulit

                                                                                                                                                                                                                              Hai mommies, dah cuba CARRIE JUNIOR pH 5.5 Hair & Body Wash? Sebelum ni pun memang saya dah guna jenama Carrie Junior untuk anak-anak. Tapi CARRIE JUNIOR pH 5.5 Hair & Body Wash Baby Pink ni adalah yang terbaru. Body wash ni diperbuat daripada bahan semulajadi dan dirumus khas dengan pH 5.5 yang selamat untuk memastikan kulit badan, rambut & kulit kepala yang sihat untuk kanak-kanak dan orang dewasa juga.

                                                                                                                                                                                                                              Aafia ni kalau mandi dia memang suka sangat main buih sabun tu. Baunya yang wangi sampai keluar bilik air tau. Kekal segar sepanjang hari.

                                                                                                                                                                                                                              Diperkaya dengan Fruito-E + untuk pembersihan yang lembut dan berkesan, ia kaya dengan vitamin dan nutrien yang melembapkan dan menenangkan secara mendalam untuk melindungi dan menjaga seisi keluarga. Saya gunakannya setiap hari untuk memastikan badan, rambut dan kulit kepala kami sekeluarga bersih, lembut dengan pH seimbang. Ia diuji secara dermatologi dan hypoallergenic.


                                                                                                                                                                                                                                22/09/2023

                                                                                                                                                                                                                                Carrie Junior hair&body wash ph5.5

                                                                                                                                                                                                                                What I love about this carrie junior hair & body wash ph5.5 is that it's a complete in one body & hair wash that's more cost effective. My son enjoys his bath time with this wash, it doesn't make his eyes hurt. It leaves a very fragrant scent on my son's skin & looks soft with a balanced ph.


                                                                                                                                                                                                                                #MCTCarrieJunior #freesample #freesamples #freesamplemalaysia #reviewmalaysia #MamaCubaTry #Motherhoodcommy

                                                                                                                                                                                                                                  22/09/2023

                                                                                                                                                                                                                                  CARRIE JUNIOR HAIR&BODY WASH PH5.5

                                                                                                                                                                                                                                  Made from natural active ingredients and specially formulated with ph5.5 to ensure a healthy scalp, hair and scalp for both children and adults. Also enriched with new fruito-E + to clean gently and effectively. Fruito-E + is a natural combination of fruit extracts rich in vitamins and nutrients to deeply moisturize and soothe with every bath. We use it every day to keep the scalp and body clean, soft and ph balanced. The fragrance is also very refreshing

                                                                                                                                                                                                                                    21/09/2023

                                                                                                                                                                                                                                    Carrie junior hair and body wash

                                                                                                                                                                                                                                    Semalam apply hari ni sudah dapat.Anak saya lepas terima carrie junior hair and bidy wash terus nak guna.Baunya harum dan tidak terlalu kuat seperti sesetengah shampoo.Saya amat berterima kasih kepada motherhood memberi peluang untuk anak saya cuba produk tersebut.

                                                                                                                                                                                                                                      17/09/2023

                                                                                                                                                                                                                                      Anak suka, mummy pun happy!

                                                                                                                                                                                                                                      Dari kecik sampai lah dah sekolah ni anak sy memang suka mandian CarrieJunior. Setiap kali nak mandi mesti dia excited. Bukan dia je satu family pun suka bau dia wangi and boleh pakai seisi keluarga ❤️ boleh bawak travel tak payah nak bawak mandian banyak2. CarrieJunior memang sentiasa jadi pilihan anak saya.

                                                                                                                                                                                                                                        Smells good ?

                                                                                                                                                                                                                                        CARRIE JUNIOR pH 5.5 Hair & Body Wash
                                                                                                                                                                                                                                        - Baby Pink
                                                                                                                                                                                                                                        - Safe pH 5.5
                                                                                                                                                                                                                                        - Fruito-E + is rich in vitamins and nutrients that deeply moisturises
                                                                                                                                                                                                                                        - My girl said body smells good ?
                                                                                                                                                                                                                                        - Suitable for baby and adults too

                                                                                                                                                                                                                                          Carrie Junior Hair & Body Wash

                                                                                                                                                                                                                                          My girl love this products, she say its so aromatic and mummy too as after she used this her hair is very fluffy and no more tangle hair.

                                                                                                                                                                                                                                            Write a review

                                                                                                                                                                                                                                            Mamacubatry CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                                                                                                                                                                                                                            Mamacubatry CARRIE Junior pH5.5 Hair & Body Wash

                                                                                                                                                                                                                                            The NEW Carrie Junior pH5.5 Hair and Body Wash ~ Baby Blue and Baby Pink is made from natural ingredients and specially formulated with a pH of 5.5 to ensurehealthy skin, hair and scalp care. It gently cleanses the skin and scalp without stripping away its natural sebum. Moms and kids will love the comforting baby soft fragrance of this new range.

                                                                                                                                                                                                                                            Write a review

                                                                                                                                                                                                                                            More Products in this category:

                                                                                                                                                                                                                                            More Brands in this category: