Kembali ke Atas

NIKMATI PENGALAMAN KEIBUAN YANG MENGASYIKKAN

Care+ bukan sahaja menghubungkan anda dengan pusat-pusat berpantang yang bakal membimbing para ibu dengan memberikan perkhidmatan yang premium dan eksklusif. Care+ merupakan sebuah platform komprehensif, menyokong para ibu mengharungi saat suka dan duka, disamping memberikan pengalaman perjalanan keibuan yang luar biasa!

Jenama


Outlet


+ Bilik/Bulan


sekitar Lembah Klang dan Johor

+


Penjaga
Ibu Berpantang

Pusat Berpantang Premium Untuk Kesejahteraan Anda

Pilihan pusat berpantang yang premium dengan servis yang eksklusif serta para penjaga ibu berpantang yang terlatih dan berpengalaman, menjanjikan penjagaan selepas bersalin yang penuh teliti dan terbaik buat para ibu.

Sri Jaya, Johor
Muar, Johor
Parit Besar, Johor
Damansara Heights, Kuala Lumpur

Maklumat Lanjut Ujarkan Soalan

Kota Damansara, Kuala Lumpur
Bandar Sri Damansara, Kuala Lumpur

Maklumat Lanjut Ujarkan Soalan

Cheras, Kuala Lumpur

Maklumat Lanjut Ujarkan Soalan

PENJAGA IBU BERPANTANG

Dengan kerjasama bersama CK MAMA, kami menawarkan panduan komprehensif, memberi peluang kepada anda untuk memilih penjaga ibu berpantang yang terbaik berdasarkan pengalaman, ulasan, penilaian, dan pengesyoran. Pilihan ideal anda, dipermudahkan.

PERKHIDMATAN KESIHATAN

Tingkatkan kesejahteraan anda dengan perkhidmatan kesihatan holistik kami, disusun untuk memenuhi pelbagai keperluan kesihatan pelanggan kami. Pasukan profesional yang terdiri daripada pakar-pakar dalam perkhidmatan seperti urutan pranatal dan postnatal, perubatan tradisional Cina (TCM), dan khidmat penyusuan susu ibu untuk kesihatan anda secara menyeluruh.

MAKANAN BERPANTANG

Makanan berpantang sangat penting untuk proses penyembuhan dalaman ibu selepas bersalin. Dengan kerjasama bersama penyedia makanan berpantang yang terpilih, anda boleh menikmati makanan berpantang yang tinggi nutrien, semestinya baik untuk kesihatan, dan menyelerakan serta membantu dalam pemulihan tubuh badan. Menu yang dikemas kini setiap hari menjanjikan pelbagai jenis hidangan untuk anda nikmati.

KESELAMATAN DAN KESELESAAN ANDA ADALAH KEUTAMAAN KAMI. SEMUA PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN TELAH DISEMAK SECARA TELITI UNTUK JAMINAN KUALITI DAN KESELAMATAN.

Testimoni
Pelanggan


Rebecca Tan, 31

“I am thrilled to share my heartfelt testimonial for Motherhood Care+, an exceptional service that has truly transformed my pregnancy and postpartum journey. Throughout this incredible and sometimes overwhelming experience, Motherhood Care+ has been my trusted companion, providing support, guidance, and reassurance at every step.”

Li Na, 26

“Motherhood Care+ truly made my transition into motherhood seamless. Their prenatal classes were informative and reassuring, and their postnatal care was a lifesaver. I can't thank their dedicated team enough for their guidance and support during this special time in my life.”

Xu Hui, 35

“I can confidently say that Motherhood Care+ is a game-changer for expectant and new mothers. The care and support I received were exceptional. I felt heard, understood, and well-cared for throughout my pregnancy and postpartum period. I highly recommend their services to anyone embarking on the beautiful journey of motherhood”

Zoe, 29

“Motherhood Care+ is a godsend for new mothers like me. Their prenatal classes were enlightening and their postnatal care was a lifeline. The team's dedication and knowledge gave me the confidence to navigate the challenges of motherhood. I am deeply thankful for their unwavering support.”

Kenapa Pilih Care+

SERTAI KAMI SEKARANG DAN NIKMATI PELBAGAI GANJARAN EKSKLUSIF

Hubungi kami
Sokongan untuk ibu
 • Sokongan daripada Komuniti Ibu, Pakar dan Doktor
 • 1 x Kit ibu dan bayi baru lahir eksklusif
 • 1 x set hadiah check-in eksklusif
Sokongan Keibubapaan
 • 1 x Baucar Diskaun untuk Kelas Parentcraft Offline
 • 2 x e-Baucar Diskaun pembelian di Motherhood.com.my
 • 1 x set hadiah daftar masuk eksklusif
 • Kelas Parentcraft Online Tanpa Had*
 • 1 x Kelas Parentcraft Offline*
 • 1 x Penjagaan Insurans Kehamilan, perlindungan sehingga RM5,000*
Akan Datang
 • 1 x Sesi Fotografi bayi baru lahir
 • 1 x Set Hadiah Bayi Fullmoon
 • 1 x Kelas Pengenalan Makanan Pepejal
 • 1 x Kelas Penyusuan Antenatal Dalam Talian
 • 1 x Sesi Fotografi Keluarga

Tentang KamiSelamat datang ke Motherhood Care+—tempat kami meraikan momen-momen unik dan memberdayakan ibu dengan perkhidmatan premier. Dari keperluan asas yang menyenangkan hati ke pusat-pusat konfinemen premier yang dipilih khas dan pengasuh berpengalaman, kami memberi keutamaan kepada kesejahteraan anda. Peluk perjalanan luar biasa bersama kami—kerana setiap saat adalah perayaan, dan setiap ibu layak mendapat penjagaan.

motherhood app mockup

Explore Care+

Unconditional Care for
Your Maternity Needs

Sign Up Now
motherhood app mockup