Reduced price!

My Dear Dismantle-Able Baby Bouncer

Dismantle-Able Baby Bouncer (large bouncer)

Bouncer Dimension

  • Length: 1030mm
  • Width: 585mm
  • Height: 450mm

Box Dimension

  • Length: 855mm
  • Width: 330mm
  • Height: 65mm

More details

RM123.68

-5%

RM130.19

   Delivery Options
Standard Delivery 2 - 7 days

Add to wishlist

Payment Methods
Payment Methods

Active 2 days ago

Seller MyDear MMY
Seller Review
Brand My Dear

Motherhood Rewards
You can collect RM1.20 loyalty points with this item. Remember: These points can be used during your next purchase.


Product Review :

Rating: 4.5/5 (125 votes)

More info

Product Details

Dismantle-Able Baby Bouncer (large bouncer)

Bouncer Dimension

  • Length: 1030mm
  • Width: 585mm
  • Height: 450mm

Box Dimension

  • Length: 855mm
  • Width: 330mm
  • Height: 65mm

My Dear Dismantle provides more comfort to your baby with a baby bouncer. My Dear Dismantle is the perfect choice to keep the little ones to sit and sleep comfortably. Shop now at Motherhood.com.my for baby products like this and more, with the best online deal and promotion.

Baby Bouncer memberikan kenyamanan lebih pada si kecil dengan produk baby bouncer dari My Dear Dismantle. My Dear Dismantle adalah pilihan sempurna untuk menjaga si kecil agar dapat duduk maupun tidur dengan nyaman. Dapatkan produk ini dan barangan bayi lain secara online di Motherhood.com.my dengan tawaran dan promosi yang hebat.

Reviews

14/05/2018

tempat baby tidur

saya menggunakan produk ini ketika anak saya berusia 40 hari. anak saya suka tidur di atas dismantle able bouncer ini. selesa dan sejuk. Baby tidak mudah berpeluh. Boleh di gerakkan dan berpusing. baby boleh tidur sehingga umur setahun. Sekarang saya da simpan dalam stor. produk ini masih lagi dalam berkeadaan yang baik lagi. Amat tahan lama. Kainnya juga tahan lama. produk yang baik sekali.

14/05/2018

BESAR DAN SELESA

Bouncer ni dah berusia 6 tahun lebih sejak anak kakak saya lahir dan sekarang saya yang menggunakannya untuk anak saya. Memang tahan lama dan masih elok sampai sekarang. Anak saya pun selesa bila dihayun, senang nak tidur. Agak selamat berbanding yang lain sebab ruangannya yang besar.

13/05/2018

Ringan,boleh dilipat & mudah nk dibawa

Sy lebih selesa mnggunakan bouncers dari buaian bila nk tidurkan bayi sy krn pertamanya ia lebih ringan utk sy alihkan kt mana pun nk letak.Yg kedua,bouncers mnjadikan bayi sy tidur lebih nyeyak tanpa ganguan bunyi spring buaian.Ketiganya bayi pun x panas krn ia mmpunyai pengudaraan yg baik.Keempat lebih mudah nk pantau kedudukan bayi dan nk alihkannya.Kelima bouncers My Dear ni boleh dilipat dan mudah nk bawa ketika sy mnjalani aktiviti luar.Yg terakhir,mat senang dibuang bila nk cuci dan mudah kering.Berbaloi sgt beli,tahan lama dan berpatutan dgn kualiti.

12/05/2018

bouncer best!

memang murah, senang, xberat, kain xpanas, sesuai dari newborn, dan yang paling penting baby akan lena , dan memudahkan mummy macam sy sebab tidak larat untuk dodoi.sangat senang, xpns!!!

10/05/2018

Bayi selesa

Masa anak saya masih bayi,waktu siang@tengahari saya akan letakkannya dalam bouncer ini.Bayi akan tenang dan selesa kerana bouncer ini memberikan pengudaraan yang baik dan bayi saya merasa selesa kerana tidak berpeluh.Selain itu ianya jenis mudah alih jadiianya amat menyenangkan saya

10/05/2018

Mudah dan senang

Dengan adanya benda ni dirumah,kerja saya menjadi lebih mudah.anak juga tidak meragam lagi.

09/05/2018

breathable

this kind of traditional bouncer is more breathable for baby especially in Malaysia, our country 4 season in Summer.
Very valuable for money, good quality. One bouncer can take turn for at least 2 baby use.

08/05/2018

炎热的天气,宝宝爱用这睡觉

炎热的天气,我家的宝宝超爱用这个来睡觉。

07/05/2018

MEMUDAHKAN KERJA IBU

Bouncer ni memeng sangat berguna kepada ibu lebih lebih lagi ketika dalam pantang. Si kecil pasti dapat tidur lena bagaikan dibuai. Saya memang sangat perlukan bouncer ni kerana anak saya lebih seronok dan selesa tidur di atasnya. Saya lapikkan atasnya dengan tilam kecil.

07/05/2018

anak tidur nyenyak dan ringan

Saya sangat menyukai produk ini kerana banyak membantu saya kerana ia memudahkan saya untuk menidurkan si manja. ia juga tidak panas kerana mempunyai lubang-lubang kecil yang membantu bagi pengudaraan serta selesa untuk si manja saya tidur. Rekabentuknya yang ringan senang untuk dibawa kemana-mana serta tahan lama. Saya telah menggunakannya sejak anak pertama hingga anak ketiga tetapi masih lagi dalam keadaan elok.

06/05/2018

MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA

Saya lebih suka menggunakan bouncer kerana ia memudahkan saya untuk membawanya ke mana-mana. Anak saya juga selesa apabila duduk disitu

06/05/2018

long lasting

Ideal design bouncers to keep my baby sleep comfortably.very long lasting,i get it from my cousin who already used for her two babies

06/05/2018

Ringan & mudah nk tidurkan anak

Drpd anak 1st dah gunakan bouncer ni. Skrg dah masuk 2nd baby pun masih guna bouncer ni.senang nk tidurkan baby & ringan.sambil pegang baby pun boleh angkat utk alihkan bouncer ni.

06/05/2018

It is a breathable materials

Babylove bouncers quality is solid and the price is reasonable! The fabric is quite soft and comfortable for baby. It is a breathable materials, especially suitable for our country hot weather. My baby love to lying on it during and watch TV.

07/12/2017

Size is good

This product is worth to buy as the size is good enough to use until baby 2 yo.

26/04/2017

Goods as described

Received goods as described and fast shipment

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Write your review !

Write a review

My Dear Dismantle-Able Baby Bouncer

My Dear Dismantle-Able Baby Bouncer

Dismantle-Able Baby Bouncer (large bouncer)

Bouncer Dimension

  • Length: 1030mm
  • Width: 585mm
  • Height: 450mm

Box Dimension

  • Length: 855mm
  • Width: 330mm
  • Height: 65mm

Write a review

Customers who bought this product also bought:

More Products in this category:

More Brands in this category:

How to buy

Click to view how to buy...